Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alkol kullanıyor musunuz bilmiyorum. Ama alkolle deneyin daha gevşemiş oluyorsunuz ön sevişmeyı uzatın bunu bir görev haline getırırsenız olmaz biraz gevşemeniz lazım
Alkol konusuna hic girmeyin derim denemis biri olarak söylüyorum normalde kullanmıyorum alışkın değilseniz kafanızı bile kaldırmak istemiyosunuz üstte uğraşmak daha zor geliyo ve kafada biten bisey oldugu icin malesef alkolde kaslarınızın gevşemesine yaramıyo
Cinsel terapi almanızı öneririm hemde hiç vakit kaybetmeden yoksa boşanmaya gider yaparız diye ertelemeyin tedavi ve destek alın. Yoksa bu evlilik biter yaşamış ve sizin yaşamanızı istemeyen biri olarak söylüyorum size.
Ya gercekten orasi cok darmis penis oraya gore cok büyükmüş gibi geliyo . Parmak egzersizinde kendim zorlanmiyorum ama adama yaptirinca cok rahatsiz bisey gibi geliyo ay valla delircem itiyorum itiyorum girmiyo
Arkadaslar basima bela oldu ya 6. Aydayiz aylardir burayı okuyorum söylenenleri deniyorum yok olmuyo . Bide her denemeden sonra afedersiniz ertesi gun falan vajinanin girişi cok yaniyo tuvalette ikindigim zaman falan sizde de oyle mi ? O kadar bastirmama rağmen girmiyo en sonunda kayiyo zaten off
Canım sen kendini kastığın için öyle hissediyorsun bir an önce alanında uzman bir hekimle tedaviye başla uzatmadan, evliliğin temelinde cinsellik var biliyorsun ihmal etme.
Eşiniz de size destek olacak maddi manevi eğerki bu sorunun çözüme ulaşmasını istiyorsa. Bu sorun eşle tedavi ile çözüme ulaşır. Lütfen daha fazla gecikmeyin ve çözüm için bir şeyler yapın yoksa sonunda sizi suçlayacak ve sonuç belli maalesef
Canım sen kendini kastığın için öyle hissediyorsun bir an önce alanında uzman bir hekimle tedaviye başla uzatmadan, evliliğin temelinde cinsellik var biliyorsun ihmal etme.
Alkol konusuna hic girmeyin derim denemis biri olarak söylüyorum normalde kullanmıyorum alışkın değilseniz kafanızı bile kaldırmak istemiyosunuz üstte uğraşmak daha zor geliyo ve kafada biten bisey oldugu icin malesef alkolde kaslarınızın gevşemesine yaramıyo
Ya şimdi vajinanın içi boş dimi hicbisi yok duvar yok,ama neden giriş o lanet giriş aciticak diye kasıyoruz ki neden yani ben girişi asamiyorum,ya inan ben bugün doktora gitim Altan muayne edicekti korkup kendimi bı kasıyor dün sanki ne yapacak ti ,sadece dudakları açıp baktı hicbisi yapmadı yani ama neden korkuyoruz anlamıyorm