• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yenemiyorum

Doktor bana da kas gevşetici vermişti o iyimi gercten yani ne tür bi etki bırakıyor aldım ama kullanmadım daha ,

Doktor bana da kas gevşetici vermişti o iyimi gercten yani ne tür bi etki bırakıyor aldım ama kullanmadım daha ,
Bence ilaçtan çok zihinde bitiyor. Orada bir zar, bir duvar yok. İlk giriş dediğimiz yer bizim istemli kasıp bırakabildiğimiz kas kısmı ondan dolayı orasını geçmek mesele, siz istemsiz kasıyorsunuz. O nedenle oradaki kasları kullanmayı öğrenin çişinizi yapar gibi yapın sonra mesela sporda popoyu nasıl kasarız öyle kasın dedim. Kasarken kasılır ıkınırken gevşer. Parmağınızı sokup dediğimi yapsanız anlarsınız ama şu anlık buna hazır değilsiniz. Aynada bakarak o kısmın hareketlerini gözlemleyerek parmağınızı girişe koyarak da bir nebze anlayıp vücudunuz üzerinizde kontrolü sağlayabilirsiniz

Hanımlar herkese merhaba, umarım herşey hayatınızda çok güzel olur. 3 senelik evliyim. 2 kez kadın doğum doktoruna,1 kez fizyoterepiye ve 1 kez psikoterepiye girrim ama sonuç hüsran. Lütfen bana bir kızkardeş gibi yardım edin. İnanın kendimi çok çaresiz hissediyorum. Etrafımda herkesten hamile haberleri alma inanın beni eksik hissettirmeye başladı. Eşimi seviyorum. Onunla artık gerçek bir aile olmak istiyorum. Baaşranlar bana tüm gerçekliği ile konuyu anlatsın. Uçurumun ucunda hissetmek inanın çok yoruyor.

Hanımlar herkese merhaba, umarım herşey hayatınızda çok güzel olur. 3 senelik evliyim. 2 kez kadın doğum doktoruna,1 kez fizyoterepiye ve 1 kez psikoterepiye girrim ama sonuç hüsran. Lütfen bana bir kızkardeş gibi yardım edin. İnanın kendimi çok çaresiz hissediyorum. Etrafımda herkesten hamile haberleri alma inanın beni eksik hissettirmeye başladı. Eşimi seviyorum. Onunla artık gerçek bir aile olmak istiyorum. Baaşranlar bana tüm gerçekliği ile konuyu anlatsın. Uçurumun ucunda hissetmek inanın çok yoruyor.

Back
X