vajinusmusu yenen bayanlar

lavinia53

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
85
32
34
merhaba hanımlar..vajinusmustan sonra zevk alamama sorunu yaşayanlar oldumu... ve ne kadar sürdü..
ben çok üzgünüm acıdan başka bişey hissedememiyorum ve artık ilişkiye girmek istemiyorum :KK43:((((

Gecici bi durum bi sure sonra sizde zevk alirsiniz rahat olun vajinusmu yendiginize sevinin hersey zamanla duzeliyor

teşekkür ederim cevabınız için yendim ama hala ilişki sırasında acı hissediyorum.. onu nasıl atlatacağım bilmiyorum

Benim tedavi için gittiğim doktor tedavi sonunda hemen mükemmel bir cinsel hayatınız olmasını beklemeyin, alışmak için biraz süre verin kendinize demişti. En azından ilk 10 ilişki falan alışma süreci olur mesela ama bu kişiden kişiye değişebilir, 30'u da bulabilir, 3-4 sefer de de alışabilirsin dedi.

Bence sonrasında da ertelememek, yenmişken düzenli olarak, arayı soğutmadan ilişkiye girmek önemli. Çünkü öbür türlü unutuyorsun resmen kurtulduğunu, acı vermeyecek bir şey olduğunu. Yine korkmaya başlıyor insan. Benim kaç yıllık evli annem bile hala uzun süre ilişki olmasa ilk seferde canım yanar mesela diyor. Oranın olaya alışması lazım yani.

merhaba hanımlar..vajinusmustan sonra zevk alamama sorunu yaşayanlar oldumu... ve ne kadar sürdü..
ben çok üzgünüm acıdan başka bişey hissedememiyorum ve artık ilişkiye girmek istemiyorum :KK43:((((
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

X