Eşim akşam gelirken test almış 3tane yarın yaparım dedin yok simdi diye ısrar etti bak fazla ümitlenen ben umitlenmiyorum dedim git yap dedi yaptım ve çift çizgi çıktı..... inanamıyorum ki su an yanlışlik olabilirmi
Cuma gününe tahlil yaptiracam dua edin sağlıklı sonuçlar alayım
Eşim akşam gelirken test almış 3tane yarın yaparım dedin yok simdi diye ısrar etti bak fazla ümitlenen ben umitlenmiyorum dedim git yap dedi yaptım ve çift çizgi çıktı..... inanamıyorum ki su an yanlışlik olabilirmi
çok sevindim cnm inşallah hamilesindir çünkü bazen yanılmada oluyo haberlerini bekliyoruz cnm
tebrikler bacım
canım arkadaşım çok sevindim ya gözün aydın,inan bu haberi çok bekledim.biz vajiyi dönemininde birlikteydik keşke hamilelikte de birlikte olabilseydik ama biz hala düşünmüyoruz.herşey gönlünce olur umarım
evet o yüzden hemen heveslenmiyorum canım hakkımda hayırlısı öğleden sonra dr gitcez dualarimiz da unutmayalım birbirimizi...
Kuzummmm canimmmmm çok sağol ınş sonuç kesindir akşam eşim zorla yaptırdı banyoya girdim yaptım aman allahım nasıl bağırıyorum eşime gülme krizine girdim inanmadi geldi kendide baktı başladık gulmeye. Öğleden sonra dr gitcez. Yaaa biz birlikte yendik birlikte hamis kalsaydik keşke :))
Sizinle istediğiniz vakit gelsin bebisiniz. .
kızlar yaaaaaaabu gün işe giderken yollar buz olmuş düştümmmmmmmmm hemen aklıma şey geldi yaa hammile falansam bişi olmuşmudur dieeee inş bişi olmamıştır gerçi varmı yokmu die bilmiyorummm ama
kızlar doktorum bana azcık kansızlık var die bide folik asit olan bi ilsç verdi hepsi bi ilacın içinde hem folik asit hem kansızlık içinmişşş ilacın adı gyneferon acayip iştahımı açtıı çok yemek yiyorummm ya sürekli hiç yemek yememiş gibi midem kazzınıyo bayılcak gibi acıkıyorum sonrada yiyorum mecbur ama çok kilo aldı m yaaaaaaaaaaaaaaaaaane yapcm ben
kızlarrrrrr bugün adet oldum....çokkkkkkkk mutsuzuuuuummmmmm....
slm kızlar yeni geldim bende bu topiğe.ya yrn dr a gitcem kontrol için yani daha yendimde hamile kalmamda bi engel varmı die.gideniniz varmı nasıl oluyo
Kızlar ben kaçar dr a gidiyoruz :)) ınş güzel haberlerle gelirim ayyyy kan alacaklar çok tirsiyorum dua edin bana
cnm gozun aydın ınan cok sevındım Allah bebegını hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın hayırlı saglıklı bır melek nasıp etsın cok guzel bı haber bu ınanılmaz sevındım tebrıklerEşim akşam gelirken test almış 3tane yarın yaparım dedin yok simdi diye ısrar etti bak fazla ümitlenen ben umitlenmiyorum dedim git yap dedi yaptım ve çift çizgi çıktı..... inanamıyorum ki su an yanlışlik olabilirmi
yaaaaaa çoookkkkkkk sevindimmmmmmm Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinn
yaa valla ağlıycammm benim hiç umudum yok kendimdennn dün çalışmalara başladk ama hiç umudum yokkkkkk
yaaaaaa çoookkkkkkk sevindimmmmmmm Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinn
yaa valla ağlıycammm benim hiç umudum yok kendimdennn dün çalışmalara başladk ama hiç umudum yokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?