elvanım, sessizcem, gökçem Allah razı olsun, cevaplarınız ve rahatlatmalarınız için
benim uzun süredir gelmiyordu lekem falan. size bahsettiğim günden sonra koyu kahverengi küçük pıhtılar geldi. korktum bu kez ve hemen aradım çok şükür ki cevap verdi. progestanı içmemi söyledi. bayramdan sonra görüşelim dedi :) konuşunca rahatladım. zaten ilk haptan sonra da leke gitti hamdolsun şimdi normale döndü.
leke gelmeye başladığında hemen yatmaya başladım zaten sessizce. sağolsun docam nerdeyse hiç kaldırmadı ayağa. ete falan dokunamadım zaten gökçe. sadece kıymaları, parçalanmış etleri falan kullanacağım kadar poşetledim ama ayakta durmak bile o bel ağrısından dolayı çok zorluyordu. şimdi iyiyim hamdolsun.
normal akıntıysa sorun etme zaten gökçe benim de normalde bazen sarımsı akıntım geliyordu. ama bahsettiğim akıntının ya da lekenin rengi daha öncekilerden farklıydı o yüzden endişelendim. panik yapma ama sen yine de rengini ve durumunu dr a anlat.
kalp atışları 6 haftadan sonra duyulmaya başlar bacım ama bazen sonraki haftalarda duyulduğu da oluyor. sen sakın stress yapma. dr sana ne zaman gel dediyse sabret o zaman git bence.
alttan bakma konusunda seladan izahat almış biri olarak :) söylüyorum. ilkinde bana da alttan bakılmıştı o zaman ben de kaygılanmıştım. burda yazmıştım ve sağolsun sela "bana sürekli alttan bakıldı hiç bir sakıncası yok demişti " ki yanılmıyorsam 12. haftaya kadar demişti. inşaallah kendi de yazar. sen içini ferah tutmaya çalış., bak ya araştırdığı şeylere :))) sen hepimizden pimpirikli çıktın :)))