• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusum kurtulmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hasret1998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Vajinusmusum kurtulmak istiyorum ama deneme isteği gelmiyor pek içimden biraz motivasyona ihtiyacım var ,bu süreçte hangi düşünceye tutunarak yendiniz, acil yardm ve en etkili bulduğunuz yöntem hangisi paylaşabilir misiniz

Vajinusmusum kurtulmak istiyorum ama deneme isteği gelmiyor pek içimden biraz motivasyona ihtiyacım var ,bu süreçte hangi düşünceye tutunarak yendiniz, acil yardm ve en etkili bulduğunuz yöntem hangisi paylaşabilir misiniz
Bir uzmandan yardım almayı denemelisiniz.

Vajinismusu ya da evliliğini seçeceksin, durum bu kadar net. Adam 1 bekler 8 bekler ama 9 beklemez. Evlilik aile olmak, dayanışmak, arkadaş olmak kadar özgürce cinsellik yaşamak içindir. Kocanı sevmiyorsan tedavi olma. 'Bunun için insan boşanır mı?' Da deme. Resmi olarak boşanma sebebidir ve 'eşlik vazifesini yapmamak' olarak geçer. Adam seni rahatça boşar

Denemezseniz nasıl kurtulacaksınız? Cinsellikle ilgili bir istediğiniz hiç yoksa neden evlendiniz?
Size diğer konuda destek almanız gerektiği söylenmişti

Deneme isteğiniz yoksa neyin motivasyonu hafendi boşanın madem istemiyorsanız tedaviyi .

Uzman bir doktora gitmelisiniz. Burada hiçbirimiz yanlış yönlendirmek istemeyiz. Daha önce de böyle bir konu açtığınız için kendimce yazayım, uzman görüşü değildir. Ben yapamam diye erteleyip durmaktansa bacak açma egzersizlerine başlayın. Organınızı keşfetmeye yönelik hareketlerde bulunun. Direkt olaya geçmektense sevişmeyi uzun tutun ve parmak kullanın.... Bu durumda eşinizin kontrollü yavaş ve sakin olması önemli. Ama tabii ki önemli olan bir uzmana görünmek ve uygun gördüğü tedaviyi uygulamak.

Terapiye gidin uzman birine. Gitmek istemiyorsanız da bosanın adamın hakkına girmeyin. Cinsel isteğiniz hiç yok muydu bu güne kadar?

Konu açıp olunca bu başlıkta etkileşim olur diye denedim
Rica ediyorum aynı konuyu defalarca açmayın ve yine rica ediyorum bir konu açacağınızda etkileşim almak için bdvye değil içeriklerine uygun bölümlere açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X