- 19 Eylül 2024
- 32
- -19
- 1
- 25
- Konu Sahibi uzulmektenyoruldum
-
birden gitti ekran ne para verdi ne bişey çıktı tamamen kaldım öyle ordaHiç yaşamadım ama o an keşke resmini çekseydiniz ATM de ki görüntünün
Atm'de fazla para bulunamadi diye birsey yok, her atmde kamera vardir ve sizin o goruntude para yatirdiginiz gorunur bu 1.kızlar beni aydınlatmanız için yazıyorum havaalanı ortak ATM den Vakıfbank QR kod ile para yatırma işlemi yapacaktım 5100 TL paramı ATM ye verdim sonra ATM arızası nedeniyle paranıza el konulmuştur denildi hemen müşteri hizmetleri aradım kayıt açıldı bir haftadan fazla oldu geri dönmediler bugün sorguladığım da atm de fazla para bulunmadığı söyleniyor ne yapacağım böyle bir şey olabilir mi ya hem ATM parama el koyuyor geri de vermiyor ne yapabilirim bu durumda başına gelen var mı ?
Atm'de fazla para bulunamadi diye birsey yok, her atmde kamera vardir ve sizin o goruntude para yatirdiginiz gorunur bu 1.
2.her atm'de islem yapılmamış paralar cop kutusuna duser.
3 size qr kod yollayip para yatirmanizi isteyen musteride sikayette bulunsun
4 atm neredeydi?
5 atm ortak demissiniz ama hangi bankanin ortak atm'si? Yoksa su TAM adli turkuaz atmlerden mi? Vakifbank'in atmsi degilse ilgili bankaya basvuracaktiniz
aslında 15-20 dk bekledim orda müşteri hizmetleri ile görüştümBenim başıma havalimanında geldi garanti bankasından oradan güvenlikten birine durumj anlattım biraz bekleyin parayı geri veriri dedi gerçekten de geri vermişti.
Acaba sizden sonra gelen biri parayı almış olabilir mi o yüzden mi kasada fazla çıkmadı
O zaman TAM musteri hizmetleriyle iletisime gecmelisiniz, cunku anladigim kadariyla para vakifbank'a hic gecmemis zatenQR kodu biz Mobil bankacılıktan açıp okuttuk kart koymadık TAM ortak ATM den yaptık ama kayıt sonucu ATM'den fazla para çıkmadı diye dönüldü ne yapacağım
Ortak ATM olduğu için acabaaslında 15-20 dk bekledim orda müşteri hizmetleri ile görüştüm
onu da aradık vakıf banka aktardı hemen onlarda kaydınız açılmış bekleykn dedilerO zaman TAM musteri hizmetleriyle iletisime gecmelisiniz, cunku anladigim kadariyla para vakifbank'a hic gecmemis zaten
nereye dilekçe yazacağım bilgi verir misinOrtak ATM olduğu için acaba
Mutlaka bankacı arkadaşlar vardır cevap verecek.
konunun peşini bırakma. Yazılı Dilekçe yazıp şikayette bulun mutlaka.
İlgili bankaya yazmalısınız bankaya gidip durumunuzu anlatın.nereye dilekçe yazacağım bilgi verir misin
Simdi siz vakifbank musterisi degilsiniz, bu acidan baskı unsuru olamazsiniz.onu da aradık vakıf banka aktardı hemen onlarda kaydınız açılmış bekleykn dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?