vakıf gurebada doğum yapan varmı

Umutlu30

vazgeçilmezimmm
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
774
64
318
40
İstanbul
vakıf gureba hastanesi kendini yeniledi bikaç kişidende hastanenin doğum konusunda iyi olduğunu söylüyor ama terettüde kaldım yinede orda doğum yapan yada yapmayı düşünen varmı

ben 8 ay boyunca tahlillerimi vakıfgurebada yaptırdım bende iyi diye duydum poliklinikteki doktorlardanda çok memnunum 1 ay kaldı doğuma ama benim tek endişem kalabalık olması siğorta hastanelerine nazaren çok güzel bi hastane poliklinikteki doktorlar çok iyi davranıyo bi kere kanuni sultan süleymana gitmiştim aglatmadıkları kaldı:43:, ama vakıf gurebadan çok memnunum :16:

inşallah şeydacım güzel haberlerini bekliyorum
vakıfdan bende memnunum ama doğuma stajerler girip bir aksilik çıkar diye korkuyorum gerçe bi yakınım sezeryan olarak doğum yaptı memnun ama bilmiyorum bende normal doğum düşünüyorum

ben doğum yaptım cnm erken doğum oldu sancım ve kanamam oldu ebeler giriyor evet ama doktor da giriyor biraz sürekli açılma varmı diye elleriyle muaynelerinden sıkıldım ama katlanıcagız geliyo geçiyo sezryan kalıyo seneler sonra bile üşütmemen falan gerekiyo, bir gün yattım sancılı ikinci gün doğuma aldılar çok memnun kaldım bebegimede küvezde iyi bakılıyo temiz mis gibi siğorta hastanesi demezsin bagırma azarlama hiç olmadı çok sor:54:unlu olmama ragmen, doğuma gelince normalden şaşma derim niye dersen o an sancı geliyo çocugu alıyolar sonra rahatsın karnım dmdz oldu eskisi gibi tertemiz çıkıyosun hemen kanama başlıyo çok rahatlıyosun ben iyki normal yapmışım diyorum 2 saat içinde eski haline dönüyosun bi daha olsa yine normal yaparım

birde bnim sancım gitti doğuma girerken doktor kanamam oldugu halde bebegin başıda görünüyodu yatagına alın sancısı gelince alırız bebegi dedi ebe kızlar vardı bırakmadılar beni sancım yoktu ama biri karnıma bastırdı diğeri elimi tuttu diğeri ıkınmayı anlattı anlıycagın onların sayesinde bebegimn başı göründü sonra doktoru çagırdılar doktor geldi bebege kesinlikle ebeler dokunmuyo sadece doktor ilğileniyo kafana takılmasın destek veriyolar seni takip ediyoolar ben çok memnun kaldım inş sende kalırsın. hı bide ebeler doktora sormadan bişeye karar vermiyolar stajyerler girmiyo doğuma ebeler giriyo belki sezeryana girer stajyer

cnm cvbın için çok çopk teşk ederim öncelikle
şimdiden allah analı babalı büyütsün ne güzel kavuştun bebeğine
doğumun güzel geçmesine sevindim beimde bi nebze olsun içimi rahatlattın
bugünde kontrolüm vardı vakıfda ordai herekzde çok övüyor kesin bende orda yapıcam alahım nasip ederde bende normal doğum yaparım inşallah

cnm cvbın için çok çopk teşk ederim öncelikle
şimdiden allah analı babalı büyütsün ne güzel kavuştun bebeğine
doğumun güzel geçmesine sevindim beimde bi nebze olsun içimi rahatlattın
bugünde kontrolüm vardı vakıfda ordai herekzde çok övüyor kesin bende orda yapıcam alahım nasip ederde bende normal doğum yaparım inşallah

merhaba canm, ben de su an 32. haftadayım. doğum için vakıf gureba'yı düşünüyorum ben de. sen orda hangi doktora gidiyorsun. kimi tavsiye edersin?

bende görümcemle beraber vakıfta doç. dr. banu dane var ona gidiyoruz.çok çok çok iyi bir doktor. görümcemin ilk hamileliğinde bebeği aldır diyen doktorların aksine bebeği kurtaran bir doktor.biraz görünüş olarak soğuktur falan ama çok iyi ilgileniyo saolsun.görümcemin temmuz sonunda benimde aralık başında kısmetse.tecrübeleriniz yazınki bizde bilelim hastane nasılmış :49:

ben takibi özelde yapıyorum ama doğuma mutlaka devlet hastanesine gitmek istiyorum ; yengem iki doğumuni hasekide yaptı ama vakıf gureba daha iyi diyolar bekleyelim görelim daha üç ayımız var bende normal doğum istiyorum inşallah

bende görümcemle beraber vakıfta doç. dr. banu dane var ona gidiyoruz.çok çok çok iyi bir doktor. görümcemin ilk hamileliğinde bebeği aldır diyen doktorların aksine bebeği kurtaran bir doktor.biraz görünüş olarak soğuktur falan ama çok iyi ilgileniyo saolsun.görümcemin temmuz sonunda benimde aralık başında kısmetse.tecrübeleriniz yazınki bizde bilelim hastane nasılmış :49:[/QUOT

odaları kaç kişilik bilen var mı bende eylül başında doğum yapıcam yorumlarınızı okuduktan sonra orda yapmayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim

ben doğumumu özel bir hastanede mecburi sezeryan olarak yaptım
aslında vakıf gureba düşünüyordum ama sırf odaları yüzünden istemedim odaları hapishane odaları gibi eski duvarların boyaları dökülmüştü geçenlerde hastaneye gittiğimde o katıda bakıma almışlardı yenileniyor sanırım
bir arkadaşım vakıf gurebaya doğum için gitmişti suyuda gelmişti hatta gün okadar sıra varmışki kız sancıdan kıvranırken koltukta otur bekle diye azarlamışlar onu hemen çıkıp başka hastaneye gitmiş
normal kontrollerimi oraya gitmiştim hep memnundum

bu hastanede doğum yapan arkadaşlar hangi hekimi öneriyorsunuz ? Doğum için sancıyı odasında diğer hastaların yanında mı beklediniz yoksa ayrı sancı odası falan var mı ?

Back
X