- 4 Kasım 2016
- 128
- 113
- 18
- Konu Sahibi PapatyaliHatun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu hiç bir zaman küçücük bir şekilde bile sıkmadım . Bana çok anlayışlısısın diyor. Fazla anlayış battı .Yol vermeli, özgür bırakmalı.
Çünkü onu istiyor.
Tuvalete, yemeğe vakit ayıran adam sevdiğine iki dk ayırmıyorsa sevmiyordur benim için net!
Ailenle tanıştır diyor beni . Ben ihtimal vermiyorum pek .Hayatında kesinlikle başkası var![]()
Aramayı geçtim ben zaten öyle pek aramaz . En baştan beri böyle fazla girmez yazmazdı. Biliyordum zaten telefonu eline alan biri değil . Ama böyle günaydın mesajı bile atmayacak kadar değil , günlerce öldün mü kaldın mı ? Of bu farklı naif biri dedim erkek değil mi yemin ederim hepsi aynı halt.Yol ver gitsin. Yemek de mi yemiyor? Tuvalete de mi gitmiyor? Maalesef bahane bunlar yoğunum vs.Hiç umursamayın,üstüne düştükçe daha çok yapar. Seven adamın hiçbir bahanesi olmaz.Bunu bir ara ben de yapıyordum Günaydın iyi geceler gündüz içi konuşmalar vardı ama pek araması yoktu yoğunum derdi isteyen her şekilde arar bence. Maalesef gerçekler bunlar. Sırf sevdiğimden onu haklı çıkarıyordum içten içe.
Sürekli çevrimiçiyken sana yazmayıp başkasına vakit ayırıyor sana da meşgulüm diyor sence hayatında başkası ya da başkaları yok mudur?
Aramayı geçtim ben zaten öyle pek aramaz . En baştan beri böyle fazla girmez yazmazdı. Biliyordum zaten telefonu eline alan biri değil . Ama böyle günaydın mesajı bile atmayacak kadar değil , günlerce öldün mü kaldın mı ? Of bu farklı naif biri dedim erkek değil mi yemin ederim hepsi aynı halt.
Dedim ki şimdi zoraki sevgin sana kalsın . Önceliğin ben değilsen , benim de önceliğim sen değilsin dedim . Ailemle tartıştım , sorunların var dedi . Anlatma zahmetin de niye bulunmadın dedim . Babaannesin hastaneye götürdü şimdi .Yakında sana olmuyor bitirelim konuşması yapacak,net. Ozamn konu aç mutlaka ben demiştim diycem :)
5-10 dk sevdiğine ayıramayan adam sevmiyordur,vaktini ayırdığı başkası vardır. İhtimal vermiyorum diyorsun,seviyor siz ne anlarsınız diyorsun ama öyle..