• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakti Yok !

PapatyaliHatun

Zeynep
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
128
113
18
:cry::KK42:Bugünlerde moralim çok bozuk . Sevdiğim adam bana günün 24 saatinde 2 dakikasını dahi ayırmıyor. Sürekli meşgulüm diyor. Çevrimiçi görüyorum kiminle konuşuyorsun diyorum teyzemle diyor tamam diyorum kapıyorum. Sonraki günde günaydın iyi geceler mesajı yok , neyse diyorum meşgul sınavları var çalışıyor . Normalde çok romantik dili tatlıdır , sürekli iltifat eden şair ruhlu adam gibi birisi . Şu bir kaç gündür soğuk rüzgarlar esiyor . Haliyle sinirleniyorum , dün yine açıktı şimdi kiminle konuşuyorsun diye sordum ,diksiyon derslerine başlayacakmış onunla uğraşıyorum arkadaşla konuşuyorum dedi. Yaptıkları güzel şeyler takdir ediyorum ama böyle olmamalı . Sürekli yaptığı işler var, kendimi öncelikli görmüyorum.Bana bir yol gösterin ne yapayım ben , ne söyleyeyim ona .Böyle erkeklere nasıl davranılmalı hanımlar ?

Yol ver gitsin. Yemek de mi yemiyor? Tuvalete de mi gitmiyor? Maalesef bahane bunlar yoğunum vs.Hiç umursamayın,üstüne düştükçe daha çok yapar. Seven adamın hiçbir bahanesi olmaz.Bunu bir ara ben de yapıyordum Günaydın iyi geceler gündüz içi konuşmalar vardı ama pek araması yoktu yoğunum derdi isteyen her şekilde arar bence. Maalesef gerçekler bunlar. Sırf sevdiğimden onu haklı çıkarıyordum içten içe.

Yol ver gitsin. Yemek de mi yemiyor? Tuvalete de mi gitmiyor? Maalesef bahane bunlar yoğunum vs.Hiç umursamayın,üstüne düştükçe daha çok yapar. Seven adamın hiçbir bahanesi olmaz.Bunu bir ara ben de yapıyordum Günaydın iyi geceler gündüz içi konuşmalar vardı ama pek araması yoktu yoğunum derdi isteyen her şekilde arar bence. Maalesef gerçekler bunlar. Sırf sevdiğimden onu haklı çıkarıyordum içten içe.
Aramayı geçtim ben zaten öyle pek aramaz . En baştan beri böyle fazla girmez yazmazdı. Biliyordum zaten telefonu eline alan biri değil . Ama böyle günaydın mesajı bile atmayacak kadar değil , günlerce öldün mü kaldın mı ? Of bu farklı naif biri dedim erkek değil mi yemin ederim hepsi aynı halt.

Aramayı geçtim ben zaten öyle pek aramaz . En baştan beri böyle fazla girmez yazmazdı. Biliyordum zaten telefonu eline alan biri değil . Ama böyle günaydın mesajı bile atmayacak kadar değil , günlerce öldün mü kaldın mı ? Of bu farklı naif biri dedim erkek değil mi yemin ederim hepsi aynı halt.

Acelem olduğu için hepsini okuyamadım, ne kadardıe birliktelik ya da konuşma durumu var bilmiyorum canım ama öyle bir dünya yok yani.Kaç gün merak etmez mi yani? Haklısın. Ama yakından tanıdığım biri var, bu şekilde olan.Hayatında başkası ya da başkaları vardır. Sürekli çevirmiçi diyorsun zaten. Iş güç için bile olsa oraya girdikten sonra sana yazmak hiç zor değil. Ya kasıtlı bir davranış, egoist olanlardandır ya da hiç önemsemiyordur. Böyleleri kafaya takmaya değmiyor,çek restini bence. Biz değerliyiz..

Yakında sana olmuyor bitirelim konuşması yapacak,net. Ozamn konu aç mutlaka ben demiştim diycem :)
5-10 dk sevdiğine ayıramayan adam sevmiyordur,vaktini ayırdığı başkası vardır. İhtimal vermiyorum diyorsun,seviyor siz ne anlarsınız diyorsun ama öyle..
Dedim ki şimdi zoraki sevgin sana kalsın . Önceliğin ben değilsen , benim de önceliğim sen değilsin dedim . Ailemle tartıştım , sorunların var dedi . Anlatma zahmetin de niye bulunmadın dedim . Babaannesin hastaneye götürdü şimdi . :KK12:Gururum aşkımdan büyüktür . Bitirelim desin ama bana net olsun .

bence yalan soluyor bahane hep 2 dk da bos olmazmı ınsan ya benımde benı armayan biri vardı ben dırek kapıya koydum. senı aramalı sormalı senın basına allah korusun bişşi gelse aramazda bu ısım vardı dıye kıvırır. ben olsam boyle bır ınsana asla katlanamazdım. ayrıca hayatında bırı oldugunu dusunuyorum.

Back
X