- 26 Eylül 2016
- 480
- 251
- 18
- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
o bulmus baskası sen sorma yol ver gitsin,erkegin bu kadından kurtulma yolu kadını boskoymaBugünlerde moralim çok bozuk . Sevdiğim adam bana günün 24 saatinde 2 dakikasını dahi ayırmıyor. Sürekli meşgulüm diyor. Çevrimiçi görüyorum kiminle konuşuyorsun diyorum teyzemle diyor tamam diyorum kapıyorum. Sonraki günde günaydın iyi geceler mesajı yok , neyse diyorum meşgul sınavları var çalışıyor . Normalde çok romantik dili tatlıdır , sürekli iltifat eden şair ruhlu adam gibi birisi . Şu bir kaç gündür soğuk rüzgarlar esiyor . Haliyle sinirleniyorum , dün yine açıktı şimdi kiminle konuşuyorsun diye sordum ,diksiyon derslerine başlayacakmış onunla uğraşıyorum arkadaşla konuşuyorum dedi. Yaptıkları güzel şeyler takdir ediyorum ama böyle olmamalı . Sürekli yaptığı işler var, kendimi öncelikli görmüyorum.Bana bir yol gösterin ne yapayım ben , ne söyleyeyim ona .Böyle erkeklere nasıl davranılmalı hanımlar ?
You don't speak Turkish, I bans. Ok.Delete him.
Bir daha bu hatayı yapmayacam zaten yapmadığım şeyler onu hiç kıskanmam belli etmem hemde hiç sırf dediğin gibi bir tarafları kalkmasın diye . İlişki de yapıcı taraf o yıkıcı olan benim . Çok kolay bitirebildiğimi biliyor . Anında üstünü çizerim. En son 1 hafta önce görüştük yüz yüze şuan ailemin yanına geldim tekrar dönücem . Bunda bile nerdeyse ağlayacaktı seni çok özleyecem diye . Ona sarıldığımda kalbinin inanılmaz küt küt attığını biliyorum .Adamin yaptigi kesinlikle normal degil, hatta bence ortada bir iliski bile yok, beni 2 gun aramayanin biletini coktan keserim de.... ben sizin yaptiginizi da yapmam, yani cevirim ici olunca kimle konusuyorsun diye sormam. herif sizi sallamiyor, siz niye telefon basinda onun cevirimici olmasini bekleyip hesap soran kisi durumuna düşüp bir tarafini kaldiriyorsunuz ki?
Bugünlerde moralim çok bozuk . Sevdiğim adam bana günün 24 saatinde 2 dakikasını dahi ayırmıyor. Sürekli meşgulüm diyor. Çevrimiçi görüyorum kiminle konuşuyorsun diyorum teyzemle diyor tamam diyorum kapıyorum. Sonraki günde günaydın iyi geceler mesajı yok , neyse diyorum meşgul sınavları var çalışıyor . Normalde çok romantik dili tatlıdır , sürekli iltifat eden şair ruhlu adam gibi birisi . Şu bir kaç gündür soğuk rüzgarlar esiyor . Haliyle sinirleniyorum , dün yine açıktı şimdi kiminle konuşuyorsun diye sordum ,diksiyon derslerine başlayacakmış onunla uğraşıyorum arkadaşla konuşuyorum dedi. Yaptıkları güzel şeyler takdir ediyorum ama böyle olmamalı . Sürekli yaptığı işler var, kendimi öncelikli görmüyorum.Bana bir yol gösterin ne yapayım ben , ne söyleyeyim ona .Böyle erkeklere nasıl davranılmalı hanımlar ?
Valla sağlam ilişkiler böyle yürümez ki ama.Bir daha bu hatayı yapmayacam zaten yapmadığım şeyler onu hiç kıskanmam belli etmem hemde hiç sırf dediğin gibi bir tarafları kalkmasın diye . İlişki de yapıcı taraf o yıkıcı olan benim . Çok kolay bitirebildiğimi biliyor . Anında üstünü çizerim. En son 1 hafta önce görüştük yüz yüze şuan ailemin yanına geldim tekrar dönücem . Bunda bile nerdeyse ağlayacaktı seni çok özleyecem diye . Ona sarıldığımda kalbinin inanılmaz küt küt attığını biliyorum .
Seven adam afedersin tuvalette yazar yine yazar o mesajı. Teyzesinden önce dikson kursuyla ugrasmaktan önce bi hayatım nasılsın yazar. Bende sunu sunu yapıyorun der haberdar eder. Hic vakit ayıramiyorsa gece yatmadan önce 2 dakika arar hayatım günün nasıl gecti cok yogunum seninle ilgilenemiyorum ama affettiricem bu gunleri vs der. Bu adam sevmiyor.
Yok tatlım ayrılmak önemli değil , ayrılırım. Kimse için ölüp bitmem . Fayda eder dediğin . Kendimi kötü hissediyorum aileden dolayı dedi tamam dedim iyi hissedince at o zaman dedim hala tık yok. Bir şeyleri oturup gözden geçirecem.Benim için ağlayan insanların yüzüne dahi bakmamışken buna değer verdim. Günaydın mesajını bile çok görüyor baba. Üzülmüyor değilim .Kaçan kovalanir sende mesaj atma umursamiyormus gibi yap belki ayrilirsiniz ama erde geri döner ya bence sana değer vermeyen zamanını ayırmayan birisiyle birlikte olma derim ama aşk bu ne desem fayda etmez yani biliyorum
Sağol canım dediklerini harfiyen uygulayacam.Tek bildigim birsey var ki o da insanlar istedikleri kisiye kesinlikle vakit bulurlar ne kadar mesgul olurlarsa olsunlar. Sevdiklerine vakit ayiramayacak kadar da mesgul degildirler. Geri cekilip arama sormama vakti gelmis. Hicbir sey demeden kendinizi geri cekin.
Seni haketmemiş canım .Ayrıl. Nasılsa bir kac ay sonra o birakacak en azindan terkedilmemis olursun. Tecrübeyle sabit(terk edildim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?