Vakti Yok !

o bulmus baskası sen sorma yol ver gitsin,erkegin bu kadından kurtulma yolu kadını boskoyma

diksiyona teyzeye arkadasa vakti var sana vakti yok.?oylemiiii
inanmak istiyorsun ama inanma.adam seni yok sayiyo vakiti degil. sende arama sorma zaten yakinda ayrilmak icin arar.yada ben ayrilayim diyosan once sen ayril.

2 dakikasını dahi ayırmıyorsa net sevmiyordur. Bence de yol verin, yapacak başka bir şey yok gibi geldi bana. Arkadaşlarıyla teyzesiyle konuşuyor da sen hepsinden daha mı değersizsin yani?

Bir daha bu hatayı yapmayacam zaten yapmadığım şeyler onu hiç kıskanmam belli etmem hemde hiç sırf dediğin gibi bir tarafları kalkmasın diye . İlişki de yapıcı taraf o yıkıcı olan benim . Çok kolay bitirebildiğimi biliyor . Anında üstünü çizerim. En son 1 hafta önce görüştük yüz yüze şuan ailemin yanına geldim tekrar dönücem . Bunda bile nerdeyse ağlayacaktı seni çok özleyecem diye . Ona sarıldığımda kalbinin inanılmaz küt küt attığını biliyorum .

aynısını sen de ona yap

24 saatinin 2 dakikasını sana ayırmayan adamı beklemek saçma olur. seven insan görmeden yapamaz. seni hakeden birini bul canım, daha ciddi ilişki için.

Valla sağlam ilişkiler böyle yürümez ki ama.
Şimdi sana söyle yap böyle yap deriz ama ben hic sevmem böyle taktikleri samimi gelmiyor bana.
Karşına al açık açık konuş sana bu durumun nasıl hissettirdiğini içtenlikle anlat gözlerine bakarak.
Seni önemsiyorsa zaten kendine çeki düzen verir.Aynen devam ediyorsa da üzgünüm ama sevmiyor ve onemsemiyordur.

aynı şekilde davrancaksin bakalım ne oluyor .. bahanelere siginmamak lazım sonradan böyle oldu diyorsun ustelik dikkat et derim ben konuşmak istemediğimde bahanelere siginirim sakin haklı olarak görme teyzesine vakit ayİran insan hayatında en önemli kişiye bunu hakir mi gorur heyecanını bitmiş görüyorum canım dost acı söyler ama uzgünüm .

Seven adam afedersin tuvalette yazar yine yazar o mesajı. Teyzesinden önce dikson kursuyla ugrasmaktan önce bi hayatım nasılsın yazar. Bende sunu sunu yapıyorun der haberdar eder. Hic vakit ayıramiyorsa gece yatmadan önce 2 dakika arar hayatım günün nasıl gecti cok yogunum seninle ilgilenemiyorum ama affettiricem bu gunleri vs der. Bu adam sevmiyor.

Tek bildigim birsey var ki o da insanlar istedikleri kisiye kesinlikle vakit bulurlar ne kadar mesgul olurlarsa olsunlar. Sevdiklerine vakit ayiramayacak kadar da mesgul degildirler. Geri cekilip arama sormama vakti gelmis. Hicbir sey demeden kendinizi geri cekin.

bende esimle mesajlasirken tuvalette bile mesjlasiyordum ya ne guzel gunler di be

Kaçan kovalanir sende mesaj atma umursamiyormus gibi yap belki ayrilirsiniz ama erde geri döner ya bence sana değer vermeyen zamanını ayırmayan birisiyle birlikte olma derim ama aşk bu ne desem fayda etmez yani biliyorum
Yok tatlım ayrılmak önemli değil , ayrılırım. Kimse için ölüp bitmem . Fayda eder dediğin . Kendimi kötü hissediyorum aileden dolayı dedi tamam dedim iyi hissedince at o zaman dedim hala tık yok. Bir şeyleri oturup gözden geçirecem.Benim için ağlayan insanların yüzüne dahi bakmamışken buna değer verdim. Günaydın mesajını bile çok görüyor baba. Üzülmüyor değilim .

Sağol canım dediklerini harfiyen uygulayacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…