• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakti Yok !

Seven adam için bahane yoktur, orda biriyle yazışırken iki dk nı almaz isteyen arar da sorar da bence sevmiyor ama konuşmalısın emin olmak için, soğuduysa söylesin adam gibi ben de bunu anlayamıyorum

Dedim ki şimdi zoraki sevgin sana kalsın . Önceliğin ben değilsen , benim de önceliğim sen değilsin dedim . Ailemle tartıştım , sorunların var dedi . Anlatma zahmetin de niye bulunmadın dedim . Babaannesin hastaneye götürdü şimdi . :KK12:Gururum aşkımdan büyüktür . Bitirelim desin ama bana net olsun .

Değerli olsan bu sorunlar içinde önce sana sığınır
Onun demesini bekleme sen bitir

Ben böyle bi adamdan şüphe duyarım sevdiğine vakit ayiramiycakta kime ayıracak hele boyle anlarda daha heyecanlı daha coşkulu daha cocuk ruhlu olmali insan.size bağlı sevdalı gibi gelmedi bana pek yanilabilirimde.

Adamin yaptigi kesinlikle normal degil, hatta bence ortada bir iliski bile yok, beni 2 gun aramayanin biletini coktan keserim de.... ben sizin yaptiginizi da yapmam, yani cevirim ici olunca kimle konusuyorsun diye sormam. herif sizi sallamiyor, siz niye telefon basinda onun cevirimici olmasini bekleyip hesap soran kisi durumuna düşüp bir tarafini kaldiriyorsunuz ki?

Acı ama maalesef başkası var çok net. Çevrimiçi olduğu zamanlarda da onunla konuşuyor. Kimle konuşuyorsun ekran görüntüsü al desen paranoyak manyak olduğunu düşünür kesin. Halbuki seviyor olsa için rahat etsin diye sen demeden inandırmak için çabalar, ki zaten seviyor olsa aklına şüphe dahi sokmaz.

Güvenim kırıldı devam edemiyorum de. Ne kaybedersin ki? Böyle onun peşinde dolanıp keyfini beklerken şüphelerden paranoyak olmaktan daha kötü olmaz emin ol. Zaten yanlış bir şey yapmıyorsa gitmemen için uğraşır, uğraşmazsa da selametle gitsin neden ezdiriyosun kendini

Ailenle tanıştır diyor beni . Ben ihtimal vermiyorum pek .

Baska biri olmasa bile kendi içinde çelişkiler yaşadığı ortada. İnsan yastığa başını koyunca bir ne yaptın bugün diye arar ya da rahatlamak için dinlenmeye geçmeden 5 dk önce arar vs.

Seni bütün gün aklına getirmiyor o yüzden aramıyor. Eğer öyleyse paylaşımınız pek fazla yok demek.

Ya da sen onun hayatında daha fazla yer kapamaya başladın. Ama o ilişkisini hayatının sadece bir bölümünde tutmak istiyor o sebeple uzaklaşıyor ki çok alışmasın. Ayrılınca çok üzülmesin vs gibı.

Ya da sana karşı duyguları karışık, çelişkili ikincilik bir durum yaşıyor. Hem istiyor hem istemiyor. Bu karakterde ise aldatma potansiyeli yüksek bence.

Aklıma bunlar geliyor, bunların dışında arayıp kızsanda ağlayıp tepinsen de değişir mi bilemem. Ama önce bu ilgisizlikten veya bu gorusememekten dolayı istersen önce hoşlanmadığını bundan eskisi kadar vakit ayırmaya çalışmasını söyle her türlü iyi niyetli mi görmek için. Yine de iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Ben diksiyon dersi almaya karar vereceğim araştırma yapacağım ilk aklıma gelen sevgilimi arayım haber vereyim olurdu. Şimdi ben evliyim ama bekarligimizda eşimde aynı şekilde davranır bende.

Senin uyarindan sonra bir hafta bekle bir iyileşme olmazsa boşver sal ipini gitsin. Sen de hayatına bak.

İnsan sevdiğini arar sesini duymak ister çünkü özler.eşimle 4 yıl flört ettik bir gün konuşmadığımız mesajlaşmadığımız olmamıştır.o kadar zor değil heralde napıyosun yazmak.ayrıca bencede hayatında yada aklında başka biri var.o sana yol vermeden sen ona yol ver.

Napiyor ne ediyor niye böyle diye düşünmekten psikolojin bozulmasi yakindir .arkadaşlarına anlatıp onların da ya olumsuz soylemlerinden yada arkandan konuştuklarını hissettiğinde yapayalnız kalacaksın. Sakın sakın bunlara izin verme yol ver hemen

Ya sevmiyor önemsemiyor artık ya da başka biri var. Benim gözümde başkası var ihtimali ağır basıyor. Seven insan iletişim kurar bir şekilde..

Sevdiklerinize zaman ayiramazsaniz;
Zaman sizi sevdiklerinizden ayırır...
ben olsam bunu yazardim ne diyosun gibi şeyler sorarsa da anlamani bekliyorum derdim. Bizim de böyle bir problemimiz olmuştu aynisini yazdim ve ben para pul degil seninle zaman gecirmek gecirmek istiyorum demistim... halbuki adam işinde gücünde marketin kamera sistemi bile elimin altinda sürekli biliyorum çalışıyor ama işte insan ilgi bekliyor

Back
X