Vakum yöntemiyle kürtaj yaptırdım

ygmrb22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
5
-6
1
23
Merhaba arkadaşlar. Sözlümle her zaman ki gibi birlikteliğimiz oldu ve hamile kaldım yani korunuyorduk ama birden oldu öğrenir öğrenmez bugün kürtaj oldum. Ne zaman test yapmalıyım sizce ? Ne zaman adet olmaya başlarım? Bu psikoloji nasıl geçer ?

Merhaba arkadaşlar. Sözlümle her zaman ki gibi birlikteliğimiz oldu ve hamile kaldım yani korunuyorduk ama birden oldu öğrenir öğrenmez bugün kürtaj oldum. Ne zaman test yapmalıyım sizce ? Ne zaman adet olmaya başlarım? Bu psikoloji nasıl geçer ?
aferim.

Sanırım bile isteye dikkat edilmeden kürtaj olunan durumlara asla '' benim bedenim benim kararım '' mpttosunu oturtturamıyorum. Korunmadan hamile kaldınız o canın vebalini nasıl vereceksiniz acaba?
Dikkat edin arkadaşım DİKKAT. Bu kadar zor değil ya
Sana yargılama hakkını vermedim sadece yapmalı mıyım testi diye sordum çok yargılamak istiyorsan yargıç ol defol sayfamdan

kürtaj olmuşsunuz zaten test yapmaya gerek yok 40-45 gün içinde adet gelir düzene girer

Sana yargılama hakkını vermedim sadece yapmalı mıyım testi diye sordum çok yargılamak istiyorsan yargıç ol defol sayfamdan
Bik bik bik bik. İşinize gelmeyince difil siyfimdin. Caniler sizi. Seviş seviş sonra ceremesini suçsuz bir can çeksin

ben seviştim ben hamile kaldım ben doğururum yada öldürürüm sanane sordugum soru ne aldıgım cevap ne iğrençsin
iğrenç olan sizsiniz. Kendi vücudunu hakkında söz sahibi olabilirsiniz ama başka bir can sizin vücudunuz sizin kararınız olmuyor sadece. Ben öldürürüm ne demek ya . Dikkat edeceksiniz dikkat . Binlerce insan istiyor olmuyor sizin gibi caniler şıp hamile kalıyor hemen

Back
X