vakumla doguran var mi

katina11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
327
28
53
Arkadaşlar vakumla doğuran var mi herkes çok riskli diyo. Vakum yapmadan doktor soruyo mu

benim bebeğimi vakumla aldılar, epidural normal doğum oldu , ıkınamadım bir türlü , nerdeyse sezeryana alacaktı doktorum son anda vakum denemeye karar verildi. bana sormadılar . bebek hemen çıktı zaten vakumla, kafatasında izi vardı tabi ama ben söylemesem kimse inanmayacaktı vakumla alındığına çünkü nerdeyse hiç belli olmuyordu o iz
yalnız çok yakın bir akrabamın bebeği de vakumla alındı , onun bebeğinin kafası upuzun gözleri de mosmor çıkmış zamanla düzeldi çocuk şu anda 5 yaşında ve acayip zeki
zararları elbette vardır ama mecbur kalındığında başvuruyorlar bu yönteme

Tesekuur ederim canim, Allah tum bebisleri korusu, bebek tombik miydi onunla alakasi var mi

ablamın görümcesi olur doğum yapan . tutturdu normal doğuracam diye doktorun bir suçu yok. 2 kere doğum yaptı bebeklerin ikisi de iriydi ama ne mümkün taktı normal doğuma . çok zorlandı ama doğurdu işte

ablamın görümcesi olur doğum yapan . tutturdu normal doğuracam diye doktorun bir suçu yok. 2 kere doğum yaptı bebeklerin ikisi de iriydi ama ne mümkün taktı normal doğuma . çok zorlandı ama doğurdu işte

Ayyy risk ama dimi iri bebise

benım arkadaşimda vakumla doğum yaptı.cocukta bır sorun yok gayet normal...vakum etkılıyoo olabılır bebeğin baş seklını ama zaten vakum kullanılmasa bıle bebeğin başi çıkarken doğal olarak kemıkler bırbırıne yaklaşiyormuş...doktorlar mecbur kalırlarsa kullanıyolar..bazı kişilerde ıkınma sadece içte oluyomuş epidural iğnenın yan etkılerınden bırtanesiymiş.kişiden kişiye değişiyormuş

Back
X