• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakumlu hurç

EylulSirma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
5 Aralık 2010
Mesajlar
118
Emoji Skoru
4
Puanlar
118
Yer
İstanbul
Kıssslar vakumlu hurç aldım odamda çeyisslerime yer açılsın diye kullananınız var mı?
 
Ben kullanıyorum çok da memnunum bütün yorgan ve yastıklarımı içine koydum aynen dediğin gibi odamda çeyizlere yer açılsın :1:
 
gercektn cok kullanıslı oluyo ama dıkkat et canım eger uzun sure vakumlu sekılde durcaksalar bazı seylerın cok kırısabılır :34:
 
ben bi tek yastık ve yorganları vakumlu hurçlara koydum onlar kırışsada önemlı degıl zaten ama diğer hiç bişeyi koymadım bozulmasın kırışmasın dıye =)
 
Ben kullanmadığım montlarımı,kabanlarımı felan koymayı düşünüyorum acayip yer kaplıyolar. Çok kırışırlar mı acaba?
 
Ben kullanmadığım montlarımı,kabanlarımı felan koymayı düşünüyorum acayip yer kaplıyolar. Çok kırışırlar mı acaba?
Montların türüne göre değişiyor annem benim montlarımıda vakumlamıştı benim bir tanesi çok kırışmıştı diğeri nerdeyse hiç kırışmamıştı ama kabanın kaşeyse kırışıyor.
 
Back
X