Vakumlu kürtaj sonrası hemen hamile kalabilir miyim

Busss34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
58
17
3
33
Arkadaşlar boş gebelik sonucu 9 haftalık gebeliği vakumlu kürtaj ile sonlandırıldı.sizce tekrar hamile kalmam ne kadar sürer hemen kalır mıyım tekrardan

Selam canim bende bos gebelikten kasim ayinda 8 haftalik kadarken kurtaj oldum. Bana da doktor hic bisey demedi.ama nette hep en az uc ay yaziyordu. Ben bie adet donemi gecirdim. Sonraki ay hamile kaldim ocakta. Suan doet bucuk aylik olduk.cok sukur saglikliyiz. Rabbim sana da nasip etsin..

Amin canım çok zor geçiyor benim için yumurtlama günüm geldin diye bekliyorum insanların tepkileri de değişik boş gebelik ilk defa duyuyor halbuki normal bir durummuş.inş kalırım tekrardan hamilelik gebelik ne kadar sürede kalmıştınız

Amin canım çok zor geçiyor benim için yumurtlama günüm geldin diye bekliyorum insanların tepkileri de değişik boş gebelik ilk defa duyuyor halbuki normal bir durummuş.inş kalırım tekrardan hamilelik gebelik ne kadar sürede kalmıştınız
InsAllah canim. Ben bir ay sonra kaldim.ikinci adetim gecikmisti hatta evde birsuru test yaptim cikmadi. Doktora gittim neden olmuyorum diye meğer se hamileymisim.orda cikti.insAllah darisi basina..

Ben 6 ay denedik öle tuttu dr deneyebilirsiniz dedi tekrardan ☺️Hemen kalırsın dedi ama bakalım inş

Kızlar lekelenme geçmeden birlikte olmamda bir sakınca var mı yarın dr gidicem bakalım ne diyecek

2017de 5aylık hamileliyimde bebeyimi kaybetdim suni dogum yaptım,3ay korundum denediyim 5ci ayda hamile kaldım toplam 8ay sonra yani,onuda 12haftasında düşük başladı vakumla küretaj oldum,aslında 1haftadır kanamam var ama doktor yok bebek iyi kanın bebekle alakası yok falan kanamamda ne kanama şakır şakır parcalı atesimde var son saniyeye kadar hayır bbek iyi diye diye suyum geldi((cok kötü hissediyorum ama cocuk istiyorum okadar param canım psikolojim gitdi ailemde herkes moralı bozuk

10 haftada kalbi durdugu icin bebegimin kurtaj olmustum doktorum iki adet donemi korunmami soyledi 3. Adet donemini goremedim cok sukur :)

Back
X