Buna benzer sorunu bende yasadim yurt disina gelin geldim annem yoktu diye babam benimle yasamaya bassladi...eesimin halasinin oglu benimde halamin eşi olur babamla yasitlar oda babam bizde kaliyor diye oda gelmeye basladi evde 2 erkekle cok zordu...eev 1+1 cati katı rahat nefes bile alamiyordum....ssonra annemde geldi babam ayrıldı esimin halasinin oglu benim enistem arada gelmeye basladi...en sonunda nemi oldu annem birgun sagolasin demedi enistem bize verdigi borc parayi minnet etti o parayla noter parasi odemistik ve kendisi vermişti alacagimiz evi ona gostermemisiz diye dusman oldu...hherkese benim onu evden kovdugumuzu soyledi...6 yildir gorusmuyoruz iyikide o para bahane oldu yoksa her firsatta esimle arami acmaya calosiyordu sen esinin ailesi gibi kilibik olma diye doldurarak cok sukur kurtuldum ama olan benim 3 seneme oldu evliligimin en guzel yillarina...ddeymezmis onu cok iyi anladim keşke basta kabul etmeseymisim kotu olacaksamda basta olsaymisim bugun bukadar icimi acitmazdi...vvahhh benim emeklerime diyorum sadece..