- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Bunların insanlıkla alakası yok al bunları kendin giy diyeceksin aslında..DAlga mi geciyorlar bunlar insanlarla?Birisi "Ayip" in anlamini ogretmeli artik bunlara, rezillikte ve aymazlikta sinir tanimiyorlar..
rte saraydan bir oda tahsis etsin bu aileye..saray oadar büyk karşılaşmaz nasıl olsa:)DAlga mi geciyorlar bunlar insanlarla?Birisi "Ayip" in anlamini ogretmeli artik bunlara, rezillikte ve aymazlikta sinir tanimiyorlar..
karnı tok sırtı pek..hiç aç kalmayandan ne beklersinkiişte yeni türkiyemden beklediğim insanlık.
amin..Tek diyeceğim yazıklar olsun yazıklar olsun
Düşmez kalkmaz birdir Allah inşallah onlarında sürüm sürüm süründüklerini göreceğiz
Fedakarlıkmış etmesin onlar fedakarlık falan etmesinler
lastik ayakkabi nedir ? 50 liralik ayakkabi alamamis mi Vali .Valinin suçu ne ben anlamadım. Adam ekranda göstere göstere mi verdi lastikleri. Vali bin pişman olmuştur yaptığına, adamın insanlığı kalmamış üstüne bir de beddua almış.
Valinin suçu ne ben anlamadım. Adam ekranda göstere göstere mi verdi lastikleri. Vali bin pişman olmuştur yaptığına, adamın insanlığı kalmamış üstüne bir de beddua almış.
Valinin suçu ne ben anlamadım. Adam ekranda göstere göstere mi verdi lastikleri. Vali bin pişman olmuştur yaptığına, adamın insanlığı kalmamış üstüne bir de beddua almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?