Bende Metin2 ve Call Of Duty'i biliyorum, diğerleri hakkında bilgim yok, Metin2'ye bağımlı çok çocuk gördüm, aileler çocuklarının oynadığı oyunları kesinlikle denetlemeli, anlamıyorlarsa bile anlayan birilerinden fikir almalı.metin2 ye de izin vermemeli aileler, onu oynayan çocuklar hayattan kopuyor, half life çok önemli değil sanki, ama diğer oyunlar hakkında bilgim yok
Bende Metin2 ve Call Of Duty'i biliyorum, diğerleri hakkında bilgim yok, Metin2'ye bağımlı çok çocuk gördüm, aileler çocuklarının oynadığı oyunları kesinlikle denetlemeli, anlamıyorlarsa bile anlayan birilerinden fikir almalı.
Call of Duty oyuncuları çoğunlukla erişkinler, örnek Kazen
Çocuklarda oynuyor evet ama erişkin oyuncuları çoğunlukta bazı oyunlarınöyle mi dersin canım benim oğlanın arkadaşlarıda çok oynuyormuş geliyo bana anlatıyo call of duty nin şusu çıkmış busu çıkmışama nasıl bir oyun olduğunu hiç bilmiyorum
aileler hafife alıyor bence bunu ilkokulda benim bir arkadaşın oğlu gta oynamaya başladı ve resmen bozuldu çocuk, bence hele ilk okulda karakter gelişimini çok kötü etkiliyor
metin2 desen bi akrabanın oğlu ortaokul başında çok başarılıyken bu oyuna kapıldı ve gidilebilecek en kötü liseye gidiyor şuan, dünya umrunda değil ne çalışmak istiyorum ne okumak sadece oyun oynamak istiyorum diyormuş
geçen yılda minecraft ı yasaklıyorlardı ama bişey çıkmadı, o da yasaklancak en son oyun ha
Metin2,Knight Online çok fazla bağımlılık yapan oyunlar hatta ciddi anlamda paralar yatıranlar var bu oyunlara . Eşim oğluma yasakladı bu oyunları bilgisayarda gördüğü anda interneti iptal edeceğini söyledi.metin2 ye de izin vermemeli aileler, onu oynayan çocuklar hayattan kopuyor, half life çok önemli değil sanki, ama diğer oyunlar hakkında bilgim yok
Darısı bizim başımızaOyunlar ciddi anlamda bsğımlılık yapabiliyor , biz yetişkinler buna düşerken ... çocukları mutlaka uzak tutmak gerek .
Sabahın fecrine kadar bölüm geçmeye takılıp , 2saat uyumadan işe giden koca koca insanlar olarak , oğlum yattığında açıyorduk konsolu .
Bu ara durulduk ama meyve tabağımızı hazırlayıp belgesel izliyoruz
6 yaşında oğlum var , dayısı bizde kaldığında GTA ile tanışmıştıEn büyük zevki helikopterden paraşütle atlamaktı , neyse ki unuttu gitti.
Onu bende oynuyorumutanarak söylüyorum ben de hay day oynuyorum
Metin2 hariç diğerleri baba oyunlar hepsini oynamışlığım var. Hatta oyun için yeniden performans kasası topluyorum. Yapmayın bu kadar da ya biz oynadık kötü birey mi olduk
Herkes ne kadar bilgili oyunlar hakkında maşallah.
Metin falan okuyunca BDV deki koca metinlerden başka çağrışım yapmadı bende.
utanarak söylüyorum ben de hay day oynuyorum
Ay sus chess o hayday yuzunden yeme icmeden kesildim. Kamyon geldi, gemi gitti, istakoz avini actim, seker makinasi yaptim icim kurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?