• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valizi kargolatmak

yabancii

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
61
5
13
Ankara
Merhaba arkadaşlar..
Benim sorum şuan yurttayım seneye bu yurtta değilim ve yakında memlekete gideceğim. Bunun için odamı nasıl toplayacağımı düşünüyorum. Acaba bir valiz doldurup kargoya verebilir miyim Ptt kargo gibi. Maliyeti nasıl olur. Daha önce benim durumumda olan oldu mu acaba?

Yahu yurtta bir dolabin yokmu zaten. Tas catlasn 3 büyük valiz esya alir. Kargi baya tuzlu olur die düşündüm bi an ama götürürsun otibusle falan yaaa

Nevresim takımın ve eşyaların vardır nevresim takımını vakumlarsın valize sıgdırırsın otobüsle gideceksende sorun olmaz ama poşetlerle falan yollarsan daha ucuz olur sanki

otobüsle yollayan arkadaşlarım olmuştu.

yanı ne kadar eşyan var bılemıyorum arkadaşın dediği gibi 3 valız falansa servısle otogara git indiğinde de bırı alsın senı ımkan varsa ya da yıne servıs kullan

Merhaba arkadaşlar..
Benim sorum şuan yurttayım seneye bu yurtta değilim ve yakında memlekete gideceğim. Bunun için odamı nasıl toplayacağımı düşünüyorum. Acaba bir valiz doldurup kargoya verebilir miyim Ptt kargo gibi. Maliyeti nasıl olur. Daha önce benim durumumda olan oldu mu acaba?

ptt kargo ile 15-20 tl ye gönderirsin orta boy bir bavulu. (ev adresine değil de ptt şubesine gönderirsen ucuz olur) çok da iyi yaparsınn taşınmıyor valla.

Yahu yurtta bir dolabin yokmu zaten. Tas catlasn 3 büyük valiz esya alir. Kargi baya tuzlu olur die düşündüm bi an ama götürürsun otibusle falan yaaa
Eve bikaç gidiş yaptım her seferinde valizi dolu getirdim :) ama 2 valizdir diye dşünüyorum eşyaları çıkarınca anlayacağım. taşımam mümkün degil çok aktarmam olacak.

Nevresim takımın ve eşyaların vardır nevresim takımını vakumlarsın valize sıgdırırsın otobüsle gideceksende sorun olmaz ama poşetlerle falan yollarsan daha ucuz olur sanki
Nevresim yok sadece iki polarım var gerisi makyaj kışlık mont yazlıklar vs. valiz agırlığı yerine bir büyük poşete koysam daha iyi doğru,fikriniz için teşekkürler
otobüsle yollayan arkadaşlarım olmuştu.

yanı ne kadar eşyan var bılemıyorum arkadaşın dediği gibi 3 valız falansa servısle otogara git indiğinde de bırı alsın senı ımkan varsa ya da yıne servıs kullan
3 valiz umarım degildir :) şuan herşey karışık ama buradan otogara götürmem asıl mesele memlekette sorun degil gidene kadar suyum çıkar ben laptop ve valizle ölüyorum :)))

ptt kargo ile 15-20 tl ye gönderirsin orta boy bir bavulu. (ev adresine değil de ptt şubesine gönderirsen ucuz olur) çok da iyi yaparsınn taşınmıyor valla.
Doğru dediniz eğer ücret farkı varsa ptt şubesi uygun olabilir sağolun fikriniz için :16:

Back
X