• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valizimi aldim ve ciktim..

Evet bende böyle düsünüyorum. Tamam, esime cok kizginim. Onu suan görecek gözüm yok. Zaten bugün Polisede ifademi verdim.
Ama kücük de olsa bir umudum var.
Simdi uzuun bi süre eve dönmeyi düsünmüyorum. Ama esimin tedavi görüp tekrar bir araya gelebilmemizi umut ediyorum.
Bizim bir kizimiz var sonucta.
Hersey her zaman disardan göründügü kadar kolay olmuyo maglesef.
Ama herseyi cok cok iyi düsünmem lazim su dakikadan sonra.
Her seyi zaman gösterecek.. Ben artik kesin bosaniyorum da diyemem..
Kesinlikle bosanmam da diyemem.
Zaman herseyin ilacidir.
O zaman ayrı olduğunuz şu zaman zarfında bir savunma sporu kursuna yazılın. En azından kendinizi korumayı öğrenin ne diyeyim.

Konu sahibi arkadaşım,

İçimde yine umut var inşallah düzelir demenden anladım ki sen geri dönmek istiyorsun. Ama bu adam kendi kendine düzelmez. Psikiyatra gider tedavisini olur ilaç bile gerekebilir, yine de %100 bu sana artık şiddet uygulamaz garantisi yoktur. Adamın (lafın gelişi adam) mayası bozuksa maalesef düzelmiyor. Senin kocanın da mayası bayağı bozuk anlattığın kadarıyla.

Ya şiddeti kabul edip gururunu ayaklar altına al barış ya da kendine güvenen onurlu bir kadın olup boşanma davanı aç. Bunun lamı-cimisi öyleydi de böyle oldu'su yok.

Nerden mi biliyorum ve eminim? Geçmişte eski ilişkisinde şiddet yaşayan birisi yazıyor sana bunları. 100 kez özür diledi ilaç tedavisine başladı, sonra ilaçtan sıkıldı bıraktı 101. kez şiddet gördüm. Şiddet dediğim de öyle tokat tekme değil he cimdikleme falan. Hatta artık maalesef bu şiddet bile sayılmıyor. Çok aşıktım çok bıraksam ölürüm derdim. Şimdi iyi ki defettim diyorum hatta nişanlıyım şu an çok daha fazla sevdiğim birisi ile.

Senin evlilik daha kurtulmaz.. Saygı bitmiş.. Kendini seviyorsan bu psikopattan uzaklaş. Evliliğin iyi günde kötü gündesinin kötü günleri kapsamına bu günler girmiyor. Canımı kurtardım şükür diyebilecek olaylar yaşamaman dileği ile.

NOT: Evlilik böyle kolay mı biter'ci tayfa bana yazmasın. Evlilik başka ne sebeple biter sorusuna cevap bulduklarında yazabilirler.

Simdi size esiniz tedavi gorucem affet dicek si
Evet bende böyle düsünüyorum. Tamam, esime cok kizginim. Onu suan görecek gözüm yok. Zaten bugün Polisede ifademi verdim.

Tedaviyi kabul etmesi yeterli degil artik benim icin. Tedavi süreci bitene kadar dönmeyi düsünmüyorum.

Kadina siddet gosteren bir insanin tedavisi varmi bilmiyorum ama kumar oynayan bir insanin tedavisi yok bunu biliyorum. Yavrun icin, kendine olan saygin icin, akil ve ruh sagligin icin boyle bir adami cekme. Bosan! Eger bunu simdi yapmazsan yillar sonra cook daha onarilmaz yaralarla yapmak zorunda kalacaksin! 2x2=4!

Ama kücük de olsa bir umudum var.
Simdi uzuun bi süre eve dönmeyi düsünmüyorum. Ama esimin tedavi görüp tekrar bir araya gelebilmemizi umut ediyorum.
Ama herseyi cok cok iyi düsünmem lazim su dakikadan sonra.
Her seyi zaman gösterecek.. Ben artik kesin bosaniyorum da diyemem..
Kesinlikle bosanmam da diyemem.
Zaman herseyin ilacidir.

hakkınızda hayırlısı olsun umarım her şey düzelir de iyi haberlerinizi alırız.

Back
X