• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valizimi aldim ve ciktim..

Ah şu aileler bide dayak yediniz ..4 gün o halde onları beklediniz :oha: bence bir an önce bitirin bu işi. ..

Onlar tabi ki kendi çocuklarını düşünecekler,onun menfaatine öncelik verecekler.
Siz el kızısınız sonuçta.
Bu ilk değil sanırım son da olmayacak.
Eve geri dönüp,eşinize 'nasıl olsa elimin altında' rahatlığını vermeyin,üzülürsünüz.

Yahu kv den yada kp'in senin yanında mı olacaklar sandın. Onların oğulları. Kötü de olsa onu tutacaklar.

Darp raporu almışsındır umarım. Çatır çatır boşa ve donuna kadar da al.

Sakın boşanmaktan da vazgeçme. Ömür boyu görürsün bu şiddeti yoksa.

Yedigin dayagin uzerinden 4 gun mu gecti simdi? Hemen o gun darp raporu almadin degil mi :işsiz:

Yok hayir darp raporunu aldim zaten hemen beklemedim.
Rapor elimde suan.

Evet kizlar " hala aklim almiyor" adli konumu okuyan bilir.

Esim bana siddet uyguladiktan sonra günler gecti ne "pismanim" dedi nede bir özür diledi.
Kaynanmlar Türkiyeden döndü bugün. Bende zaten onlarin dönmesini bekliyordum. Bu ilk olmadigi icin esimle olan en son tartismamizda ( konu hep ya siddet ya kumar ) Kv söz vermisti " kizim bu seferde altdan al. Eger bir daha olursa ben kendi ellerimle atacam onu o evden"
Onlarin sözüne güvendim. Sabirla siddet gördükten sonra 4 gün onlarin Türkiyeden dönmesini bekledim.
Yemege cagirdim. Geldiler.
Kv yüzümdeki morlugu gördü ve tek kelime etmedi. Hic bisey sormadi ne oldu diye. Kp bi sordu ben bisey demedim sonra oda gecistirdi. Baktim bunlar konuyu acmiyo ben actim artik.
Ama onlar sözlerinde durmadi. Esime dogru düzgün kizmadilar bile iki laf ettiler " niye yapiyosun oglum git piskologa tedavi ol" falan öyle gecistirdiler.
Öyle sinirlendim ki. Kv ile Kpden bunu beklemezdim.
Esim ise gitti Kv lerde evine gecti. Ben hepsi gittikten sonra Dayimi aradim ve herseyi anlattim. ( Ailem henüz daha Türkiyede oldugu icin Dayimi aradim.)

Dayim sag olsun geldi aldi beni hemen.
Annemlerin evinde kaliyorum suan.

Kafamda o kadar soru isareti varki.. Yazmaya kalksam bitiremem herhalde

İyi yapmışsınız şiddet çünkü bir kere başladımı kesilmez bir şey. Dönmeyinde geri. En güzel çözüm boşanmak.

Onlar tabi ki kendi çocuklarını düşünecekler,onun menfaatine öncelik verecekler.
Siz el kızısınız sonuçta.
Bu ilk değil sanırım son da olmayacak.
Eve geri dönüp,eşinize 'nasıl olsa elimin altında' rahatlığını vermeyin,üzülürsünüz.

+++
+++

Bizim oglumuz hayvanin teki, kusura bakma kizim al oglumuzun tum parasi evi arabasi bosan git demicekler herhalde

Esim bana siddet uyguladiktan sonra günler gecti ne "pismanim" dedi nede bir özür diledi.
Kaynanmlar Türkiyeden döndü bugün. Bende zaten onlarin dönmesini bekliyordum. Bu ilk olmadigi icin esimle olan en son tartismamizda ( konu hep ya siddet ya kumar ) Kv söz vermisti " kizim bu seferde altdan al. Eger bir daha olursa ben kendi ellerimle atacam onu o evden"
Onlarin sözüne güvendim. Sabirla siddet gördükten sonra 4 gün onlarin Türkiyeden dönmesini bekledim.
Kv yüzümdeki morlugu gördü ve tek kelime etmedi. Hic bisey sormadi ne oldu diye. Kp bi sordu ben bisey demedim sonra oda gecistirdi. Baktim bunlar konuyu acmiyo ben actim artik.
Ama onlar sözlerinde durmadi. Esime dogru düzgün kizmadilar bile iki laf ettiler " niye yapiyosun oglum git piskologa tedavi ol" falan öyle gecistirdiler.
Esim ise gitti Kv lerde evine gecti. Ben hepsi gittikten sonra Dayimi aradim ve herseyi anlattim. ( Ailem henüz daha Türkiyede oldugu icin Dayimi aradim.)

Eger eve geri donerseniz. Esiniz ona muhtac sanar sizi. Dahada kotu davranir. El bir kere kalktimi zaten devami dahada artarak gelir.

pişman değil belli ki bir ömür şiddetle yaşanmaz en sağlıklısı ayrılmanız...

Evet 7 aylik bi kizim var

işiniz çok zor, evlilik yıkmak çekip gitmek belki de zor ama en kolay yolu bu. evladınız için en ufak bir umut ışığı varsa denemenizi öneririm. belki psikolojik bir destek sizi kurtarır belki de biraz dua. umarım her şey düzelir. en azından o güzelim yavrunun uğruna...

işiniz çok zor, evlilik yıkmak çekip gitmek belki de zor ama en kolay yolu bu. evladınız için en ufak bir umut ışığı varsa denemenizi öneririm. belki psikolojik bir destek sizi kurtarır belki de biraz dua. umarım her şey düzelir. en azından o güzelim yavrunun uğruna...

Evet bende böyle düsünüyorum. Tamam, esime cok kizginim. Onu suan görecek gözüm yok. Zaten bugün Polisede ifademi verdim.
Ama kücük de olsa bir umudum var.
Simdi uzuun bi süre eve dönmeyi düsünmüyorum. Ama esimin tedavi görüp tekrar bir araya gelebilmemizi umut ediyorum.
Bizim bir kizimiz var sonucta.
Hersey her zaman disardan göründügü kadar kolay olmuyo maglesef.
Ama herseyi cok cok iyi düsünmem lazim su dakikadan sonra.
Her seyi zaman gösterecek.. Ben artik kesin bosaniyorum da diyemem..
Kesinlikle bosanmam da diyemem.
Zaman herseyin ilacidir.

Back
X