Tahimimce onun bu durumu genetik tüm ailesi böyle pimpirikli insanlar.
Eşim sanırım yay burcu (19 aralık) bende ikizler burcuyum. Ben calışıyorum işle iligli sorunlarımı kesinlikle eve getirmiyorum.Ki doktorasını rahat rahat yapsın diye aylardır haftada 7 gün 10 saat calışıp bir yandan da ev işlerini götürmeye calısıyorum.Tek beklentim ise ; aksamları evde işlerimi bitirip oturduğumda, yatana kadar ki 2-3 saatlik zamanım huzurlu geçsin.Pisikoljik destek önermeyi düşünüyorum yavaş yavaş. Ama zaten kademeli bir mesleği var ve her aşamasında evimde huzursuzluk olsun istemiyorum.Bunlarla baş edebilsin istiyorum.Yoksa bunu sonu gelmez ki.
Akademik dünyanın teoriciliği eşinizin özel hayatına yansımış bence, beyin yapısı o şekilde şekillenmiş. Girse bi özel sektöre ait şirkette çalışsaydı hergün sorunları halletmeye dayalı bir iş yaşamı olsaydı, belki biraz daha alışkın olurdu dünyada sorunun bitmeyeceğine. Şimdi akademik dünya nispeten rahat, hergün yeni bir olay yok tabii, bu sebepin de böyle bir insan olmasında katkısı olmuş olabilir.
Arada birlikte mezarlıklara gidin bence. Burada yatan herkes de bir zamanlar herşeyi dert ediyordu fikrini verin alttan alttan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?