• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla ne diyeceğim şaşırıyorum

kk-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
25
5
1
Eşim aksam eve gelir dört senelik evliyiz çocuk yok istemiyoruz.yemek sonrası bir PC açılır beş saat altı saat oyun oyun oyun.ben yemek yerim kitap okurum mutfak toplarım Internette gezinirim çamaşır asarım vs vs gelir giderim odaya hala oyundaaa.yuh ya için hiç mi şişmiyor derim.misal bu akşam on da uyudum o PC de oyundaydi uyandım gece bir buçuk hala oyunda.yatar yatarkende oynar kanepede.ben itirazli konuşuncada eee iyi de napiyim sen bunu yapiyosun bende bunu diye diye beni bı manipüle ediyo sanki.oyle deyince haklı evde napsin diyorum.ama o PC nin fan sesi beni dellendiriyor:)).sizce nasıl bir yol izleyim?

Eşim aksam eve gelir dört senelik evliyiz çocuk yok istemiyoruz.yemek sonrası bir PC açılır beş saat altı saat oyun oyun oyun.ben yemek yerim kitap okurum mutfak toplarım Internette gezinirim çamaşır asarım vs vs gelir giderim odaya hala oyundaaa.yuh ya için hiç mi şişmiyor derim.misal bu akşam on da uyudum o PC de oyundaydi uyandım gece bir buçuk hala oyunda.yatar yatarkende oynar kanepede.ben itirazli konuşuncada eee iyi de napiyim sen bunu yapiyosun bende bunu diye diye beni bı manipüle ediyo sanki.oyle deyince haklı evde napsin diyorum.ama o PC nin fan sesi beni dellendiriyor:)).sizce nasıl bir yol izleyim?
Hatta şöyle oluyor ben diyorum ki yani insan biraz bunu yapar biraz şunu öyle vakit geçer ben sıkılırım bu kadar saat bunun başında.cevabi sende dikkat eksikliği var ondan ordan oraya atliyosun yok öyle bişey bu adami valla dövecem ya gece gece beni dellendirdi:)))

Ayın içinde 4 hafta var. Beraber etkinlik yapın.

1. Hafta:Termos çay-börek-çerez alıp kamp sandalyesiyle parka oturun.

2.Hafta: Tiyatro/Sinemaya gidin dönüşte havuç suyu için

3.Hafta: Beraber Kütüphaneye gidin kendi satın aldığınız kitaplarla ve kitabın yarısı bitene kadar kalkmayın.

4.Hafta: Yüzmeye gidin.

Yani hareket ve kültür hayatınıza bir yerden girsin bence.

Çalışiyordum bıraktım işi.ama çalışırken yardım ederdi elide pratiktir.yapar yine oyuna geçer yani:)
Niye bıraktınız, sağlık sorununuz yoksa işe geri dönmeniz sizin için daha hayırlı görünüyor. Çocuk yoksa ve düşünmüyorsanız, bakıcı kreş kim bakacak derdi yok. Çalışınca hem kendi sosyal çevreniz hem de geliriniz olur. Artık erkekler hastalıkta sağlıkta demiyor. Vefasızlar, çıtkırıldımlar, hemen psikolojileri bozuluveriyor.

Ciddi şekilde uyarın, bu şekilde evlilik olmaz dediniz mi hiç?
Dedim agirda konuşurum.sende taktın bu bilgisayarima diyor
Sor bakalım miller napıyor kimi TV izliyor kimi Maç.bende bunu seviyorum vakit nasıl geçsin akşam yoksa diyor tüm arkadaşlarim oyunda diyor hepsi 40 yaşında
Bu cevabı alınca haklı heralde oluyorum.ama sonra bı cinnet anıma geliyor

Niye bıraktınız, sağlık sorununuz yoksa işe geri dönmeniz sizin için daha hayırlı görünüyor. Çocuk yoksa ve düşünmüyorsanız, bakıcı kreş kim bakacak derdi yok. Çalışınca hem kendi sosyal çevreniz hem de geliriniz olur. Artık erkekler hastalıkta sağlıkta demiyor. Vefasızlar, çıtkırıldımlar, hemen psikolojileri bozuluveriyor.
Bu sene sınav hazırlanıyorum.bilirsinizki o da büyük bir uğraş.inanin iş hayatım ev hayatımdan daha monotondu.benim kendimle sorunum yok evimde mutluyum.isten gelincede dokuzda erkenden uyuyordum bı uyaniyorum saat iki diyelim o başlamış sekizde oyuna hala oyunda gece iki

Sizde onunla birlikte oynayın :)
Gösterdi bana beni hiç sarmadı.hadi oynasam bile bı saat
Beş saat oynayamam vallah billah:) ben bı şeyi beş saat yapamam diyincede işte sende dikkat eksikliği var dedi çıktı işin içinden hahhaha

Gösterdi bana beni hiç sarmadı.hadi oynasam bile bı saat
Beş saat oynayamam vallah billah:) ben bı şeyi beş saat yapamam diyincede işte sende dikkat eksikliği var dedi çıktı işin içinden hahhaha
Genclıgınızı böyle tüketmeyin o otursun PC başında akşam yemekten sonra giyinin süslenin ben dışarı çıkıyorum diyin haftada iki günü mesela nereye derse istersen katılabilirsin diyip çıkın tepesinde onu umursar gibi yaptığınız sürece yanlış yaptığını anlamıycak

Genclıgınızı böyle tüketmeyin o otursun PC başında akşam yemekten sonra giyinin süslenin ben dışarı çıkıyorum diyin haftada iki günü mesela nereye derse istersen katılabilirsin diyip çıkın tepesinde onu umursar gibi yaptığınız sürece yanlış yaptığını anlamıycak
Küçük bir sehirdeyiz arkadaş pek yok dışarda gidecek bir mekanda çok yok.yani bende odama gidiyorum kitap okuyorum ya da uyuyorum diyelim.o da oynuyor akşam sekiz gece iki ye kadar.hep açık PC.

Küçük bir sehirdeyiz arkadaş pek yok dışarda gidecek bir mekanda çok yok.yani bende odama gidiyorum kitap okuyorum ya da uyuyorum diyelim.o da oynuyor akşam sekiz gece iki ye kadar.hep açık PC.
Yani ben evde yapacak şey buluyorum tek başıma.onla ilgili derdim yok.derdim bu PC.oda benim uğraşım diyor.bilmiyorum haklimi.kafam karışıyor

hıc mı yok kafe çay bahçesi yada sosyallesebileceğiniz spor salonu
Kendınıze mola vermek ıcın havuz hamam yok mu hıc biri

hıc mı yok kafe çay bahçesi yada sosyallesebileceğiniz spor salonu
Kendınıze mola vermek ıcın havuz hamam yok mu hıc biri
Bunları yapıyoruz.ama eve gelelim yine ilk açılan PC oluyor.sanki ortada hiç sorun yok ama buyuk bir sorun var gibi oldu konum kusura bakmayın:)

Bunları yapıyoruz.ama eve gelelim yine ilk açılan PC oluyor.sanki ortada hiç sorun yok ama buyuk bir sorun var gibi oldu konum kusura bakmayın:)
En azından size vakit ayırmış olacak tamamen kopuk pc başında günü bitirmicek . Eğer vakit eğlenceli gecırırsenız belki pc den uzak kalır

En azından size vakit ayırmış olacak tamamen kopuk pc başında günü bitirmicek . Eğer vakit eğlenceli gecırırsenız belki pc den uzak kalır
Cafeye gidincede bunun elinde telefon.bide ergenmiymisiz hoslanmiyomus cafeden
Ben ilk evlendigimiz sene çok giderdik yeni bı yer keşfi.havuzada gittim beni bırakır eve gelir geri beni alana kadar evde PC de oyunu oynar:)

Back
X