Van merkezde kadın doğum doktoru önerileriniz

var arkadaşlar başka bir konuya da yazdım yine diyorum İhsan Rua özel muayenehanesi var çok müthiş bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum. kesinlikle memnun kalacaksınız.

Konuyu tekrardan canlandıracağım ama bende Van'da güveneceğim bi doktor arıyorum. İhsan Rua çok uygun gelmedi maddiyat açısından. Konu açılalı çok olmuş burda daha önce sorup deneyim kazanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Konuyu tekrardan canlandıracağım ama bende Van'da güveneceğim bi doktor arıyorum. İhsan Rua çok uygun gelmedi maddiyat açısından. Konu açılalı çok olmuş burda daha önce sorup deneyim kazanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
iyi akşamlar mini hanım bende eşimin işi nedeniyle öznur hanıma gittim lokmandaki ama memnun kalmadım pek umursamıyo hastalarını vanda yaşıyorum ve 2 yıldır çoçuk isityoruz olmuyo bende iyi bir doktor arıyorum siz bulabildinizzmi

Van ds önerebileceğiniz iyi bilgili bir doktor arıyorum.Sorunlu bir gebelik yaşıyorum :KK43:
Bende görevim nedeniyle Van'da yaşıyorum lokman hekim hayat hastanesinde bulunan Yasemin Karaman adlı doktora kesinlikle gitme kendisi yanlızca paragöz ve işinde çok umursamaz insan kandırmaya çok iyi bilen biri. Takipli hastalarını günlük kotam doldu diyerek başka doktorlara yönlendiriyo kotası dolunca o hastadan para kazanamıyomuş Acil bi durumda asla kendisine ulaşamazsın yazıklar olsun böyle doktora

Bende görevim nedeniyle Van'da yaşıyorum lokman hekim hayat hastanesinde bulunan Yasemin Karaman adlı doktora kesinlikle gitme kendisi yanlızca paragöz ve işinde çok umursamaz insan kandırmaya çok iyi bilen biri. Takipli hastalarını günlük kotam doldu diyerek başka doktorlara yönlendiriyo kotası dolunca o hastadan para kazanamıyomuş Acil bi durumda asla kendisine ulaşamazsın yazıklar olsun böyle doktora
Cok kötü ya güvenebilcegimiz bir doktor bulamıyoruz özel hastanelerde bile

Konu acilali baya ous ama bende sormak istiyorum gebeligim biraz riskli ve iyi bir doktor arıyorum ilgili bilgili dikkatli Van a yeni taşınacağız bilgisi tecrübesi olanlar fikir verir ise çok mutlu olurum

X