Van minüt artık t-shirtlerde

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173

16137022_0.jpg

93706600.jpg

40131757.jpg

-----------------

Murat Ilgım isimli genç bir girişimci “Davos Fatihi” Erdoğan’ın Vanminüt’ünden tişört yaptı. Tişörtleri 10 TL’den internette satan Ilgım, “Ben olaya ticari olarak bakıyorum, Başbakan’a destek vermek gibi bir amacım yok” diyor
.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "Vanminüt"ü tişört oldu, 10 YTL'ye satışa sunuldu. Üzerinde "Vanminüt, daha da olsa gelmem" yazan tişörtler genç girişimci Murat Ilgım tarafından adresinde satışa çıkarıldı.
İzmir Buca'da yaşayan Ilgım, "Ben olaya ticari olarak bakıyorum, Başbakan'a destek vermek gibi amacım yok, ben espriyi kullandım" dedi. Tasarımını Kadir Bayır’ın yaptığı kırmızı, turuncu, mavi ve siyah renkteki tişörtlerden şimdiye kadar 20 adet satıldı.
:roflol:

Bence miting girişlerinde halka dağıtsınlar bu dahice buluşu.Elinde kalmasın adamın bari:delphin:

bence çoooooooook anlamlı bir slogan olabilir,bencede vanminutlaelaelaelaelae

susma sustukça filan,buda öyle bişey iştekaydirigubbakcemile3

Yanlız şimdi dikkatimi çekti daha da olsa gelmem demedi ki DAHA DAVOSA GELMEM dedi adamcağız:)
Bilerek mi böyle yazdılar acaba,bilmeyerek mi

Türkçe yazılması ayrı bir komiklik katmış bence.Adamlar bu krizden bile pay çıkartmayı biliyorlar helal olsun ne diyelim!

davosun fatihi.. en çok buna koptum ben..

hey allahım ya.. ağlanacak halimize güler olduk :)

Héhe harika yaaa istanbuLa gidnce aLmayı düşünüyorum:D

buqün mitingden önce ve sonra bu tişörtlerde patlama olmuş adamlar iyi para kazandı walla (:

bıdaha da davos a gelmem degıl de bıdaha da olsa gelmem yazılmasının nedenı bence protesto amaclı olmasın dıye degıstırılmıs.ben bu kanı ya vardım....

Back
X