Van'da doğum.

tubiser

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
188
217
34
Bitlis'te görev yapmaktayım. Haziranda doğumum olacak inşallah. Şimdiye kadar Tatvan'da doktora gitttim fakat pek memnun kalmadım. Özel hastane olmasına rağmen devlet hastanelerinden daha kötü bir hastane. 6 aylık hamileyim ve artık Van'da doğum yapmayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz iyi bir hastane ve doktor arıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Bitlis'te görev yapmaktayım. Haziranda doğumum olacak inşallah. Şimdiye kadar Tatvan'da doktora gitttim fakat pek memnun kalmadım. Özel hastane olmasına rağmen devlet hastanelerinden daha kötü bir hastane. 6 aylık hamileyim ve artık Van'da doğum yapmayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz iyi bir hastane ve doktor arıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba,hayirli olsun canim.bende ilk dogumumu vanda yapmistim.tatvandaki hastaneyi de biliyorum,dediginiz gibi devlet hastanesinden daha kotu.tedavileri vs ayri rezillik zaten.ozel hastane demeye bin sahit ister.simdi baska bi ile tasindim ama ikinci dogumumu da vanda,lokman hekimde yapmayi dusunuyorum.ordaki istanbul hastanesi ve dontorlari da iyi diyolar.benim dogum yaptigim hastane cok iyu degildi ama benim kaldigim oda eski olmasina ragmen temizdi en azindan.biraz da doktorum sebebiyle tercih etmistim.pisman da olmadin acikcasi.hastane cok onemli,insallah icine sinen bi yer bulursun:)

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum :) Ben de ya lokman hekim ya da istanbul hastanesinde düşünüyorum da bildiğim bir doktor yok. Şu aralar kafama çok takıyorum :KK43:

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum :) Ben de ya lokman hekim ya da istanbul hastanesinde düşünüyorum da bildiğim bir doktor yok. Şu aralar kafama çok takıyorum :KK43:
Bide lokman hekim hayat hastanesi acilmis.o obur hastaneler gibi sgk ile anlasmali degildi en son bildigime gore.baska hastaneler gibi ana baba gunu gibi degil anlayacagin:)tabi o da biraz tuzlu oluyor sanirim.google'a yazarsan bir kac fikir olacak sey cikar insallah.benim doktorum hatice erogluydu,sezeryanda cok iyiydi de normali bilmiyorum tabi:)hazirana daha var,gonlunuzce arastirirsiniz insallah.Sag salim kucagina alirsin insallah:)

Çok teşekkür ederim. İlk doğumum olacağı için korkuyorum. Bitlis te sancım gelip yolda doğurcam diye korkuyorum :KK70:

Arkadaslar inşallah hayırlısı ile bebişleriniz dogmustur. Nerde ve nasıl oldu bilgilendirirseniz sevinirim.

X