VAN'LI ARKADSLAR BANA ULASABILIRMI

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
30
Istanbul
Selamin aleykum
Sadece van da yetişen bir bitki varmış adı "suh" bu bitkiyi bana ulastirirmisinz Allah rızası için.
Annem şeker hastası ve şekeri çok yüksek bu bitkiyi duyunca bir umut oldu bana bu otu gönderebilecek olan varmı

İlginecek olan arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun. Allahım dermansız dert vermesin inşallah.
Bence kafanıza göre ot,çöp içmeyin.
Her duyduğunuz herkese iyi gelmez.
Allahım korusun,bir yeri iyileştirirken diğer yeri bozarsınız.
İnsülin pompası yeterli gelmedi mi?

İğne kullanıyor 10senedir canım sabah öğle akşam vuruyor bazen daha fazla..
Bu şuh bitkisi haberlere de çıktı büyük bir umutla ulaşmaya calisiyorz

İğne kullanıyor 10senedir canım sabah öğle akşam vuruyor bazen daha fazla..
Bu şuh bitkisi haberlere de çıktı büyük bir umutla ulaşmaya calisiyorz
Doğrudur.
Benim ailemde de çok fazla diyabetli var,iyi bilirim.
Çok çok yakınım olan birinin şekerini hiç düşüremedikleri için uzun yıllardır insülin pompasıyla yaşıyor.
Doktor annenizin de durumunu daha zor olduğunu düşünseydi pompa önerirdi,yine de çok şükür demeli.
Bitki için yine aynısını söylüyorum.
Kullanılan bitkiler başta karaciğer olmak üzere iç organlara ciddi tahribat oluşturur.

Ben Vanlıyım babam da şeker hastası bu bitkiyi ilk kez duyuyorum.

Burda uçkun diye bir bitki var onun kökünü kaynatıp içiyorlar o mu acaba?

Şimdi yapılan araştırmayı okudum.
İnsanlarda nasıl tüketilmesi gerektiği daha tespit edilmemiş. Sadece sıçanlar üzerinde deneme yapılmış. Etken maddesi bile çözülememiş. Bence bunun nasıl tüketileceği belli değil fazladan ve yanlış şekilde tüketilirse Hipoglisemiye sebep olur çok tehlikeli.

Teşekkür ederim bu bilgiyi verdiğiniz için bir umut denyelim dedik annem ama sizde emin olursanız iyi bir sonuç duyarsanız bana bilgi verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…