- 5 Ağustos 2013
- 160
- 57
- 323
- Konu Sahibi TatliDillim85
Slm arkadaslar, ablalar, kardesler.. Beni cok üzen yoran bunaltan bir derdim var. Bunun tam ne oldugunu, adini bilmiyorum ve care ariyorum. Cocuklugumdan beri zaman zaman bende olan bisey bu. Uzun zaman olmayip sonra yine yoklayan bisey. Bisey diyorum cünkü gercekten ne oldugunu bilmiyorm,kelime bulamiyorum anlatmaya. Cok korku veriyor bana. Bana olan o an agirlik cöküyor sanki bisey beni takip ediyor. Hersey, hareketlerim özellikle hizli oluyor sanki sonra birden yavasliyor. Tonlarca agirlik cöküo sanki üstüme ve bunlar beni cok korkutuyor cildircak gibi oluyorum. Ne olur dalga gecmeyin ciddi söylüyorum cildirmaktan korkuyorum böyle olunca dua okuyorum sakinlesmeye calisiyorum. Durdugum yerde durmaya calisiyorum hareket edince cogaliyor cünkü. Ben konusunca yürüyünce ne yaparsam yapayim aynisini yapan bisey var sanki. Görmüyorum duymuyorum sadece his ve bu bana cok korku veriyor artik cok zorlaniyorum 2 aylik bebegim var, gecen o kucagimda yine böyle bise oldu ben mahf bi durumdayim bebegim agliyor napacagimi bilemedim var mi benim gibi olan, benzerini yasiyan ? Sacma gelebilir belki ama inanin kelime bulamiyorum anca bu kadar anlatabildim.