Hanımlar merhaba.Ben eşimin ailesinin zoru ile tesettüre girdim.Ben 22 Eşim 24 yaşında. Evlendiğimiz 5 ay açıktım.Sonra eşimin de aklına girip sürekli başının etini yedikleri için o da tesettüre gir ben bunların baskılarından bıktım dedi.Eşim tehtid bile etti beni tesettüre girmezsen ayrılırız diye.Tabiki buna boyun eğmek en büyük hatamdı.2 yıldır tesettürlüyüm fakat gelin görün ki tamamen içimden gelmeyerek, dayatma ile olmuş bir şey.Şimdi biz ailesinin olmadığı başka bir şehire gidiyoruz eşim jandarma eğitimini bitirince gideceğiz.Ben açılmak istiyorum fakat bu kez de eşim izin vermiyor. Şunu da belirtmek istiyorum eşim aşırı derecede çok kıskanç.Çook yersiz kıslançlığı var. Markette kasiyer erkekmi değilmi diye bakıp erkek ise beni markete tek göndermiyor.Zihniyeti o kadar kör ki. Evliliğimizin 3.yılı olucak ben hala bunlarla uğraşıyorum.Eşim eğitimde ben annemlerde kalıyorum ve burda başımı açıyorum. Çünkü kapattığım zaman ben kendimi kendim gibi hissedemiyorum.Eşime söylüyorum senin zorla dayatma ile yaptırdığın şey benim içimden gelmediği için sevap olmuyor diye ama anlamıyor.Laf atan taciz eden açıkkende yapıyor başıma türbanı alınca da. Ama anlatamıyorum bi türlü.Terapiste bile gitmeyi düşündüm ama olmuyor ben gelmem terapiste falan diyor.Lütfen fikirlerinizi bekliyorum bu durumu naaıl değiştirebilirim?