- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi sofarsogood
-
bir erkeği anlamak için bir babasının annesine nasıl davrandığına bakmakHerkese iyi aksamlar,
Erkek arkadasimla onumuzdeki yaz bir aksilik olmazsa eger evlenmeyi dusunuyoruz. Yaklasik dokuz aydir birlikteyiz ve aramizda bir iki kere onemsiz seylerden dolayi surtusme yasandi yalnizca. Hic kavga etmedik diyebilirim.
Yalniz son bir iki haftadir aklimi kurcalayan bir konu var. Karakterim nedeniyle cok duygusal ve hassas bi insanim. Yuksek ses, kavga, gurultu beni inanilmaz korkutan seyler. Hos kim sever ki bunlari...
Burada da diger arkadaslarin açtıkları konulari okuyunca iyice korkar oldum evlenmekten. Esinden siddet goren hemen herkes "evlenmeden once boyle değildi, gozumun icine bakardi, beni her seyden sakinirdir" tarzi seyler yaziyor. Benim erkek arkadasim da boyle. Ama diyorum ya degisirse evlendikten sonra. Siddete meyilli insanlari anlamanin bir yolu yok mudur? Babamla annem onca yoksulluk gorduler, cok fazla sikinti yasadilar. Otuz bes senedir tek fiske vurmuslugu yoktur babamin anneme. Ikisi de ilkokul mezunu insanlar eger konu egitimle bagdastirilacaksa ya da ekonomik sikintilarla.
Beni bu konuda rahatlatacak neler söyleyebilirsiniz bilmiyorum sadece icimi dokmek istedim.
Okuyan ve yorum yazan herkese tesekkurler...
Bu konuda biraz sabikali sanirim, babasiyla annesinin arasi eskiden pek iyi degilmis. Babasından kaynakli olarak ama su an bir anlasmazliklari yok bildigim kadariyla. Malum erkeklerin yaslandikca munislesmeleri...bir erkeği anlamak için bir babasının annesine nasıl davrandığına bakmak
kendinden aşağıda çalışanlara nasıl davrandığına ve son olarak da öfkeliyken nasıl tepkiler verdiğine bakmak gerekirmiş
Sanirim haklisiniz. Ama kendisi ekstra alttan aliyor cogu durumda...Bir insanın gerçek yüzünü kavgada görebiliyorsun maalesef
Kavga etmemeniz bir nevi dezavantaj şu an.
Cok teşekkür ederim, insallah.bence kötü şeyler yaşarsam diye düşünüp moralini bozma evlendiğin zaman tabii ki bilmediğin yönlerini huylarını görüyorsun ama kötüyü düşünüp çağırma. tavırlarını aile içi ilişkilerini iyi gözlemle evlilik biraz şans işi ama çoğunlukla nasıl bi karakteri olduğunu az çok çözmüşsündür inşallah çok mutlu olursun
bence hayvan sevip sevmemek onlara merhamet etmek çok önemli bir kriterBu konuda biraz sabikali sanirim, babasiyla annesinin arasi eskiden pek iyi degilmis. Babasından kaynakli olarak ama su an bir anlasmazliklari yok bildigim kadariyla. Malum erkeklerin yaslandikca munislesmeleri...
Baskalarina karsi tutumu cok iyi. Hic bir aksi tavrini gormedim simdiye dek. Bununla birlikte tam bir hayvan asigi. Nerde bakima muhtac bir yavrucuk bizimki orada. Tabii bu bir kriter midir bilemiyorum.
Kiskanclik huyu sukurler olsun ki yok. Ailesiyle ideal denebilecek bir iliskisi var. Daha dogrusu henuz aileye katilmadigim icin ben oyle goruyorum disaridan. Annesiyle ozellikle mukemmel bir uyumlari var :)Çok kıskançsa şiddet eğilimi oluyor.
Tüm tepkilerini iyi ölç.Daha önceki tartışmalarınızı düşün.
Ailesiyle özellikle annesiyle diyalogları nasıl?Annesi nasıl.
Bunlara cevabın büyük ölçüde belirler.
Bilmiyordum o spotu hemen bakayim.Şu kamu spotu var ya
Senin sevdiklerine gösterdiğin yüzün hangisi diye
Bence o çok iyi ya o kamu spotundan da yürüye bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?