Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi her açidan iyi. Yumurtlama gununu tam yuzde yuz olmasa da buyuk ihtimalle biliyorsun. Ilişkin daha duzenli oluyor. O gune denk getiriyorsun. O yuzden başka sorun yoksa doğurgan bir zamaninjzda tabiki çok etkili. Çok gordum o testi kullandiği ay hamile kalan. Daha doğru gunleri değerlendiriyorlar. Ama fazla kaptirmamaya çaliş testlere. Çunki adet bitiminden diger adet başlangicina kadar surekli stresde oluyorsun. Ilk ovulasyon testleri somra gebelik testleri. Beyin surekli gebe kalmaya odaklaniyor bu da iyi birşey değilOvulasyon testi kullanıp hamile kalan var mi?
Ah canım hepimiz aynıyız herhalde benim eşimde tam tersi istediğini yap Allah nasip etmedikten sonra olmıcak diyor çok haklı ben cok agladım benim cpcugum olmıcak kesin diye daha 1 aylık evliydim bende ovulasyon testi alıcaktım alamadan hamile kaldım 2 aylıkken düşük oldu sonr tekrar deneyelim dedik keisn cpcugum olmıcak derken yıne az ilişkiyle hamile kaldım oda nasip olmadı ama bu sefer kendimde eşimi de üzmicem allahım nasip edicek olduktan sonra heeturlu ediyor en yakın arkadasım sadece 1 kerelik ilişkiyle ikizlerini doğurdu o yuzden herşey allahtan bende artık oyle düşüncem ve meleklerimin bana gelmesini duayla beklicemBende ilk defa kullanıcam olur mu diye düşünüyorum olmasada yine düşünüyorum kafam allak bullak resmen çocuk istediğimden beri böyleyim sorun olmadığını söylüyor doktorum ama isteyip olmayınca çok uzuluyorum elimde değil bu durum kür deneyip yapim belki olur diye hiç iyi yorum görmedim birde ovulasyon testi kullanim diyorum adettim bittikten sonra mi kullanmam gerekiyor peki
En iyi yöntem regl bittikden sonra gün aşırı ilişki. Birdahaki regle kadar. Ben 28-29 günde bir regl oluyordum bittikden sonra 4. Gün ilişkiye basladım ve gün aşırı 4 gün ilişkim olmustu bazı sartlardan dolayı. Suan 7+3 gebeyim çok şükürBende ilk defa kullanıcam olur mu diye düşünüyorum olmasada yine düşünüyorum kafam allak bullak resmen çocuk istediğimden beri böyleyim sorun olmadığını söylüyor doktorum ama isteyip olmayınca çok uzuluyorum elimde değil bu durum kür deneyip yapim belki olur diye hiç iyi yorum görmedim birde ovulasyon testi kullanim diyorum adettim bittikten sonra mi kullanmam gerekiyor peki
Çok denedim bende hastaneye gittim 2 kere aşılama yaptım ama yinede olmadı 2 ay filan bıraktık sonra tekrar denemeye başladık çünkü baya Bi ruhen yoruldum olmuyor sürekli ağlıyorum sürekli dua ediyorum her adet olduğumda ağlıyorum olmayınca olmuyor ama yinede bir umut allahım isteyene nasip et üzülme canım inşallah olur dualarimdasinAh canım hepimiz aynıyız herhalde benim eşimde tam tersi istediğini yap Allah nasip etmedikten sonra olmıcak diyor çok haklı ben cok agladım benim cpcugum olmıcak kesin diye daha 1 aylık evliydim bende ovulasyon testi alıcaktım alamadan hamile kaldım 2 aylıkken düşük oldu sonr tekrar deneyelim dedik keisn cpcugum olmıcak derken yıne az ilişkiyle hamile kaldım oda nasip olmadı ama bu sefer kendimde eşimi de üzmicem allahım nasip edicek olduktan sonra heeturlu ediyor en yakın arkadasım sadece 1 kerelik ilişkiyle ikizlerini doğurdu o yuzden herşey allahtan bende artık oyle düşüncem ve meleklerimin bana gelmesini duayla beklicem
Yaa çok sevindim canımEn iyi yöntem regl bittikden sonra gün aşırı ilişki. Birdahaki regle kadar. Ben 28-29 günde bir regl oluyordum bittikden sonra 4. Gün ilişkiye basladım ve gün aşırı 4 gün ilişkim olmustu bazı sartlardan dolayı. Suan 7+3 gebeyim çok şükür
Belli olmuyor ama stres cok etliyor
Herzaman daha kötüleri önüne getir ben 2 kere aynı durumu yasadım kalp ayısını duydum aksamı düşük yaptım kürtaj oldum ne kadar agladım Allah bilir ama sonkinde kadın doğuma gelmiş esyalarıyla ama ölü doğum yaptı Morgtan ölüsünü aldılar o yuzden artık ağlamıcam çünkü her şerde bir hayır vardırÇok denedim bende hastaneye gittim 2 kere aşılama yaptım ama yinede olmadı 2 ay filan bıraktık sonra tekrar denemeye başladık çünkü baya Bi ruhen yoruldum olmuyor sürekli ağlıyorum sürekli dua ediyorum her adet olduğumda ağlıyorum olmayınca olmuyor ama yinede bir umut allahım isteyene nasip et üzülme canım inşallah olur dualarimdasin
Ne kadarlık evlisin izBende ilk defa kullanıcam olur mu diye düşünüyorum olmasada yine düşünüyorum kafam allak bullak resmen çocuk istediğimden beri böyleyim sorun olmadığını söylüyor doktorum ama isteyip olmayınca çok uzuluyorum elimde değil bu durum kür deneyip yapim belki olur diye hiç iyi yorum görmedim birde ovulasyon testi kullanim diyorum adettim bittikten sonra mi kullanmam gerekiyor peki
Stres yapmaman lazımmYaa çok sevindim canım
Oyle denedim olmadı![]()
1 buçuk yıldan beri evlendiğimde beri çocuk istiyoruz ama olmuyor sorun olmadığında söylüyor doktor amaNe kadarlık evlisin iz
Ne kadarlık evlisin iz
Kesinlikle öyle canimHerzaman daha kötüleri önüne getir ben 2 kere aynı durumu yasadım kalp ayısını duydum aksamı düşük yaptım kürtaj oldum ne kadar agladım Allah bilir ama sonkinde kadın doğuma gelmiş esyalarıyla ama ölü doğum yaptı Morgtan ölüsünü aldılar o yuzden artık ağlamıcam çünkü her şerde bir hayır vardır
Baska seylerle uğraş kafanı yormaYapmamaliyim ama yinede olucak mi olmucak mi strese giriyorum elimde bile değil
Ben varımOvulasyon testi kullanıp hamile kalan var mi?
Gerçekten mi nasıl oldu baştan anlatabilirmisiniz bana yardımcı olunBen varım![]()
5 ay kullandım, 5. Ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. İlk ay regl bitiminden sonra başlayıp 2 saat sıvı alımını kesip her gün aynı saatte yaptım. Sonraki aylarda anladım ki yumurtlamam hep 14 ve 15. Günlerde oluyor. Bu sebeple 12. Gün yapmaya başlayıp çatlama gördükten sonra bıraktım. Hamile kaldığım ay pil be çatlama günlerini değerlendirdimGerçekten mi nasıl oldu baştan anlatabilirmisiniz bana yardımcı olun![]()
Çok sevindim canım ne güzel inşallah benimde nasip olur bakalım yapabilicekmiyim5 ay kullandım, 5. Ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. İlk ay regl bitiminden sonra başlayıp 2 saat sıvı alımını kesip her gün aynı saatte yaptım. Sonraki aylarda anladım ki yumurtlamam hep 14 ve 15. Günlerde oluyor. Bu sebeple 12. Gün yapmaya başlayıp çatlama gördükten sonra bıraktım. Hamile kaldığım ay pil be çatlama günlerini değerlendirdimxo
Mutlaka ovülasyonla takip etmeni öneririm. Bir sorun yoksa 6 7 ay içinde mutlaka oluyor.Çok sevindim canım ne güzel inşallah benimde nasip olur bakalım yapabilicekmiyim