• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta büyütmek için

behlulusko

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
229
25
13
34
Arkadaslar kendi kendime femara kullanıp ovulasyon ile takip etme sansım var mı doktora görünmeden illa doktor izni mi olması gerekiyor

Arkadaslar kendi kendime femara kullanıp ovulasyon ile takip etme sansım var mı doktora görünmeden illa doktor izni mi olması gerekiyor
İlacı alabilirsin ama muayenesiz kendi kendine kullanmaya başlarsan kistlerin oluşur farketmezsin bunun sonuçları da ameliyata kadar gider canım

O ilaçlar yaşınıza kilonuza hormon değerlerinize göre ayarlanıyor, neden doktora gitmiyorsunuz?

AMH düşükse ilaçlarla zaman kaybetmeden tedaviye başlamanız daha mantıklı zaten.
Benim kalbimde effüzyon var colsin kullanıyorum doktor sıvı tutulumu yapar diye sanırım önermiyorum demişti arastırdım birde o yüzden ara vermek durumunda kaldım benim aklıma bu geldi. Şimdi başka doktora randevu aldım onay verirse ne ala

Benim kalbimde effüzyon var colsin kullanıyorum doktor sıvı tutulumu yapar diye sanırım önermiyorum demişti arastırdım birde o yüzden ara vermek durumunda kaldım benim aklıma bu geldi. Şimdi başka doktora randevu aldım onay verirse ne ala
Anladım geçmiş olsun, bu durumda kafanıza göre hiç hiç kullanmamanız lazım o zaman. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Back
X