Var mı

sezen94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
127
Puanlar
33
Kızlar selam endo ve adeno hastasıyım 5 haftalık hamileyim..Adeno olup bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı acaba:anneadayı::KK49:

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba umarim saglikla kucaginiza almissinizdir 😊 bende de adenomyosiz var transfere hazirlik surecindeyim merak ediyorum guzel sonuclarinizi duymayi temenni ediyorum umarim profilinizdeki sizin bebisinizdir 🫠 size ne tur tedavi uygulandi

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba umarim saglikla kucaginiza almissinizdir 😊 bende de adenomyosiz var transfere hazirlik surecindeyim merak ediyorum guzel sonuclarinizi duymayi temenni ediyorum umarim profilinizdeki sizin bebisinizdir 🫠 size ne tur tedavi uygulandi
Ben varım çok zorlu bir endometriyozis ve adenomyozis hastasıyım. 38 yaşında mart ayında doğum yaptım. Tüp bebekte 4. denememdi.

Ben varım çok zorlu bir endometriyozis ve adenomyozis hastasıyım. 38 yaşında mart ayında doğum yaptım. Tüp bebekte 4. denememdi.
Tesekkur ederim. Bizler icin de dua edin🤲🏻 Bebeğinizi sağlıkla,sıhhatle,huzurla büyütün ınsallah ♥️

Merhaba bende de adenomyozis varmış bugün ultrasonda çıktı henüz doktora gösteremedim ama gebelik buna bağlı olmuyor gibi . Bununla hamile kalabilirmiyim süreç nasıl ilerler

@stardust87 Adenonuzun durumu neydi ben çok ümitsizliğede kapıldım hem tüplerim yok artık hemde rahmin şekli iyi değil naparım nasıl olur diye kendimi üzüyorum 😔

Back
X