• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kızımdı hasta olan canım daha iyi ama gribe ve balgamlı öksürüğe döndü. onu atlatamadı bi türlü
Sabahlari kahvaltıda ve aksam ihlamur icir canim okula gitmiyor anladigim kadariyla ne kadar dinlenirse o kadar iyi ama yatakta durur mu bilmiyorum :( hemencecik atlatir insallah

Merhaba Canım

Hamdolsun diyorum.
İnşallah daha da iyi olacağım. :dua::dua::dua:
Dün biraz sıkıntılı geçti benim, hiç giremedim siteye, kafamı zor kaldırdım.

Düşünüp sorduğun için teşekkürler :KK15::KK15::KK15:

Birazdan menülerimi yazar, geçm,şi okurum umarım....

:KK50::KK50:

Iyim canım sen nasilsin

Afiyet olsun canim bişey olmaz o kadar yürüyüş ile gitmiştir zaten

geçmiş olsun canım

Evdeyim ben bunalıma girmiş olabilirim yada depresyon bilmiyorum kizlarin sesleri kafamin içinde yankı yapıyo sinir oluyorum nie böyle oldum bilmiyorum

Iyi geceler canim
İyim canım şakın bunalıma girme çıkamazsın evde spor yap uygunsa bulunduğun ilde yürüyüş yolu varsa bol bol yürü

İyi geceler kızlar bugün yoğun bir gündü turşu yaptık kayınvalidemle komşularım taziye ziyaretine geldiler anca müdait oldum menü verim
Sabah 10:30 çeyrek tost onunda yumuşak yerlerini yemeye çalıştım bir bardak çayla
Öğlen 12:30 4-5 kaşık mercimek çorbası zorla içmeye çalıştım
Akşama doğru artık içim bulanıyodu açlıktan 4 tane eti hoşneş yedim
Saat 19:00 küçük kase yeşil mercimek biraz sırın yedim dudaklarım hep dışarı atmış dışarı derken uçuk gibi diil aft şeklinde çok acıyor
Canım afiyet olsun doktor onların İçin ilaç vermedi mi sana

Günaydınnn
çok yoğunum kızlar giremedim dün hiç. akşamda çocuklarla ilgilendim yemekti bulaşıktı derken 9 buçukta uyuyakalmışm çocukları yatırırken.
şimdi bi vakit buldum geldim. dünkü menümü yazayım
sabah : 1 haşlanmış yumurta bir bardak süt
öğle 2 zeytinyağlı biber dolması yoğurt
akşam bir kase yoğurt çorbası bir tabak domates salatası bir avuç çiğ badem

su 1,5 litre spor yok
bu aralar su içmem yavaşladı üşüyorum su içesim gelmiyor napıcam bilmem susamak için tatlımı yesem:KK70::KK70:
Afiyet olsun canım bence acı biber ye olmaz mı :KK45:

Sabahlari kahvaltıda ve aksam ihlamur icir canim okula gitmiyor anladigim kadariyla ne kadar dinlenirse o kadar iyi ama yatakta durur mu bilmiyorum :KK43: hemencecik atlatir insallah
bugün geldi okula sıkılmış evde dün. daha iyi olunca izin verdim. bulaşıcı kısmını atlattı yani.
Merhaba Canım

Hamdolsun diyorum.
İnşallah daha da iyi olacağım. :dua::dua::dua:
Dün biraz sıkıntılı geçti benim, hiç giremedim siteye, kafamı zor kaldırdım.

Düşünüp sorduğun için teşekkürler :KK15::KK15::KK15:

Birazdan menülerimi yazar, geçm,şi okurum umarım....
geçmiş olsun canım

Back
X