• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gunaydin

Kilo bildirimi yapayim. Sonra gun icinde gecmisi okuya okuya gelirim. 70 sayfa kadar var sanirim.

CAM02710-1.webp

@puantiyeli_kelebek

Sabitim ben gecen.haftayla ayni

Süper canım menülerini dikkat ettin bak ne güzel sonuç aldın darısı bana bi adapte olabilseydim
Canim geçen hafta miyavsu kilosunu ciddiye almadiya hastaydi az yemiş ti diye bende bu hafta ciddiye almıyorum çünkü 69 gorebiliyorum sürekli ve ödem vardı ödem gitti bence benim için önemli olan 67 yj görmek çünkü hiç 67 yi görmedim 6 yildir:(

Bende evdeyim kızlar yorgan döşek yatıyorum dünden boğazlarım gıcıklıyordu arkadaşlara gitmeden adaçayı içmiştim 2 bardak farenjitim başladığına farkettim orada limonlu çay içtim eve gelince ateşimde çıktı her yer karardı eşim hastaneye götürdü tansiyonum diplerde farenjite başlamış nefes alamadım serum deri doktor dedim iyiyim eve geldik 2 bardak tuzlu ayranı içtim şimdi evdeyim eşim her yerime vikis sürdü boğazlarım bittik :KK1:

Geçmiş olsun canım
İyice dinlen , bir an önce geçer inşallah .

Bugun bir karar aldım kizlar bahsetmiş miydim bilmiyorum ben çok hizli yemek yiyen biriyim 5 dakikada hop yuvarlarim yemeği bekarken bu kadar cabuk yemezdim bambaska bir beslenme seklim vardi zaten ekmek yemezdim yemegin suyunu yemezdim tatli baklava nefret ederdim evlendim hersey degisti esime baktim ona uydum sanırım
Bir tabak yemeği iki dakikada yiyince ee simdi ne yiyecegim modundayim:KK70: o yüzden tadını çıkara çıkara uzun surede yeme karari aldım ve bu sabah itibariyle başladım :21:
Bu sabah kahvaltımi 30 dakikayi biraz gecerek tamamladım hatta baktim isin suyu çıkıyor son dakikalarda hizlanmaya başladım :KK70::KK70:

Çok güzel bir karar ...
Eskiden bende çok çok yavaş yerdim.
1 saat sürerdi beniö yemeklerim. Çokda yerdim , buna rağmen 49 kiloydum.

Yavaş yemenin çok faydası var bence de
Şuandan sonra bende deneyeceğim yavaşlamayı :)

@puantiyeli_kelebek ben de artı 100 gr olmuşum gerçi geçen hafta yazmamıştın ama 73.300 geçen hafta bu hafta şekildeki gibi ama ben hastaydım diye iyi beslenemedim ve tuvalete çıkamadım neyse artık veren arkadaşları kutluyorum alanları da ...

Hastayken kilokontrolü zor oluyor.
HAftaya daha iyi olur ...

Back
X