• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi akşamlar kıZlar...
Sabah 10:00 ev yapımı peynirli poğaça çay
Öğlen 12:30 bir kase tarhana çorbası iki üç kaşık peynirli makarna
Akşam 18:00 bir kase zeytinyağlı taze bamya beş kaşık bulgur pilavı yoğurt

Bugun karbon gunu olmus canim

Menüm
Kahvaltı 1 yumurta 3 zeytin
4 lokma koy ekmeği
Çay kaşığı kaymak
Öğle: 1 tabak taze fasulye
3 kaşık pilav
Domates salatalık
Küçük kase yoğurt
Ara:2 k kayısı 2 k incir kahve

Aksam 17.30:1 kase tarhana 4 kasik yogurt
Ara: 1 küçük haşlama mısır az çekirdek
2.5 litre su

Khvaltiyi kacta yapiyorsun?
Aksamdan sonra ara olmasa daha iyi olur.

papatya1994 papatya1994 ban yemiş ne yaptın kız mapusa düşmüşsün
Offf sormaya sinir oldum dünden belli:kızgın:allahtan ceza 24 saatti:mad::mad::mad: dün bdvye yorum attım şu kvsi vefat eden zeynebin konusu bi kişide benle aynı yorumlari yaptı bi kadinda dedi ikinci üyelik kokusu alıyorum şunu muneye kibleyelim:mad:ve akşam BJ baktım buraya giremiyom:mad::mad::mad::mad:

Bugünkü menum öğlen 2 dilim ekmek peynirli omlet tereyağı birazcık çilek reçeli aksamda 2 bardak ayran:KK57:biliyorum kötü bi menu ama öğlen ki ekmek mideme oturdu 1 hafta yemeyince :KK64:akşam yiyemedim onun icin:ıslık:
Maşallah bir ben kalmışım yemediğin kız mapus nasıl geçti :KK70:boncuktan kuş yaptın mı:KK70:nihaha :KK70::KK70:

Offf sormaya sinir oldum dünden belli:kızgın:allahtan ceza 24 saatti:mad::mad::mad: dün bdvye yorum attım şu kvsi vefat eden zeynebin konusu bi kişide benle aynı yorumlari yaptı bi kadinda dedi ikinci üyelik kokusu alıyorum şunu muneye kibleyelim:mad:ve akşam BJ baktım buraya giremiyom:mad::mad::mad::mad:

Iyide o kadin seni soylememisti ki sen kendin kasinmissin resmen :) gelip biri beni banlasin diye uğraşıp durmussun

Ha ha :KK70::KK70:sana temiz don fanila getirecektim @puantiyeli_kelebek ile mapusa

Bugünkü menum öğlen 2 dilim ekmek peynirli omlet tereyağı birazcık çilek reçeli aksamda 2 bardak ayran:KK57:biliyorum kötü bi menu ama öğlen ki ekmek mideme oturdu 1 hafta yemeyince :KK64:akşam yiyemedim onun icin:ıslık:[/QUETE]

Cok kötü degil ama dengesiz bir menu olmus yinede aksam birsey yeseydin keske

Back
X