• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ay benim kafa çok dolu ya nasıl boşaltabilirim acaba?
arabanın lastiği inmiş elimde dosya vardı dolmuşla önce milli eğitime gititm sonra çarşıya indim.
eşarpçıya girdim. çıktım. sonra dosyamın olmadığını farkettim. eşarpçı yok dedi. dolmuşta unuttuğumu zannettim oraya buraya haber saldım. sonra eşarpçıyı birdaha aradım burda kalmış dedim. tuz yumurtladım o bir saatte
kafa bin 500
Aman dikkat et canım @pinarzengin34 dediği gibi askılı çanta kullanman

O gibi durumlarda çantama koyarım ben... Yandan omzuma asabileceğim çantaları tercih ediyorum o gibi zamanlarda. Gerçi 5 çantamın 3ü öyle..
ben büyük çanta kullanmıyorum canım ya küçük kullanıyorum genelde
Gerçekten mi :eek:işin zor canım Allah kolaylık versin
sağol canım. ancak ıspanak yeniyor oda börek falan olursa ancak.
Aman dikkat et canım @pinarzengin34 dediği gibi askılı çanta kullanman
genelde arabayla gittiğim için sorun olmuyordu. dolmuşla gittim bugün. o yüzden öyle oldu canım. askılı çok kullanmıyorum
çocuklar küçükken büyük çanta kullanırdım eşyaları sığsın diye. sanırım bıktım. telefonum cüzdanım deodorantım, peçetem ve anahtarlarım sığsa yeter minnak bi çanta işimi görür:KK70:
Bende yarın kendimi hakim olursam dükkanı açmayı düşünmüyorum :110:acayip stresliyim aklımdan cips geçti:eek:hemen ceviz tıkıştırdım :KK17:
sakınnnnnnnn hasta olursun bak demedi deme.:KK11:

Bende yarın kendimi hakim olursam dükkanı açmayı düşünmüyorum :110:acayip stresliyim aklımdan cips geçti:eek:hemen ceviz tıkıştırdım :KK17:
Demekki senin bundan önce kilo almanın sebebi stresmiş baksana strese girince cips bile aklından geçmiş ama canın çektiyse bir küçük paket al içinden iki tane ye nefsini öldür at gitsin

Demekki senin bundan önce kilo almanın sebebi stresmiş baksana strese girince cips bile aklından geçmiş ama canın çektiyse bir küçük paket al içinden iki tane ye nefsini öldür at gitsin
Kesinlikle öyleymiş bende bunu anladım şükür geçti gitti birazdan dükkanı kapatıp çıkarım yarın açmayı düşünmüyorum

Gözlerim için canım gece düştüm koridorda Allah'dan gözlük yoktu eşimle konuşayım zaten artık müşteride düştü kalite olarak dün 10 TL ile günü kapattım bugünde aynı saat 3 gibi çıkmayı düşünüyorum dükkandan yeğenlerim sinema diye tutturdu annelerini bile istemiyorlar onlarla takılmayı stres atmayı düşünüyorum

Tamam canım, göz için en iyi çare lazer , şimdiden kolay gelsin diyorum.

yeğenlerle eğlenmek sana da iyi gelir :)

Back
X