• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yalnız dikkatimi çeken bir şey var kızlar biraz konuya ilginizi çekmek istiyorum bir kaç kişi ile istisna var ama yinede genelleme yapacağım
kulkedisi30 kulkedisi30 Miyav_su Miyav_su @tevafuk55 P PammukPrensess papatya1994 papatya1994 Vilma 37 Vilma 37 Commadante- Commadante- didemdefne didemdefne topikte HERKES BİRBİRİNİ MUHATAP ALSIN sohbetler tek kişi ile karşılıklı devam etmesin lütfen gurup olarak yarışıyoruz ama karşı guruptan kimseyle konuşmaya gerek yok diye bir şey yok daha yarışmadan kastınız daha çok motive olalım yarış hırsı ile devam etmek
Tamamdır canım :KK52:merak etme öyle bir sıkıntı olmaz amacımız sadece biraz gaza basmak :KK55:hepimiz döküldük :skandal:

Eklentiler

• 20161026_100701.webp
    20161026_100701.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 27
İyi geceler canlar ben yattım @didemdefne eşinle en kısa zamanda halledersiniz sorunu inşallah
Bu arada sen de benim yanımdasın düşenleri alıyorum :KK70:

Ayrıntıları konuşuruz yarın kızlar:KK54:
Ins canım
tamamdır takım arkadaşım çarşambaya kadar iyi bir kilo vereceğim
Eki Görüntüle 1902899 günaydın fit hatunlar
geçen hafta 65.7
bu hafta 64.9
fark -800gr
@puantiyeli_kelebek
Tebrikler canım
@miyav_su canım en azından artı değilsin @papatya1994 canım seninki regli den dir @PammukPrensess canımın sabitsin çarşambaya güzel bir rakam görürsün bence

Yalnız dikkatimi çeken bir şey var kızlar biraz konuya ilginizi çekmek istiyorum bir kaç kişi ile istisna var ama yinede genelleme yapacağım
kulkedisi30 kulkedisi30 Miyav_su Miyav_su @tevafuk55 P PammukPrensess papatya1994 papatya1994 Vilma 37 Vilma 37 Commadante- Commadante- didemdefne didemdefne topikte HERKES BİRBİRİNİ MUHATAP ALSIN sohbetler tek kişi ile karşılıklı devam etmesin lütfen gurup olarak yarışıyoruz ama karşı guruptan kimseyle konuşmaya gerek yok diye bir şey yok daha yarışmadan kastınız daha çok motive olalım yarış hırsı ile devam etmek
tabikisi bir an önce 60 olmak istiyorum:spor::spor::spor:

Back
X