• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın
menüm
sabah bir haşlanmış yumurta bir bardak süt yarım paket yulaflı bisküvi
ara kuruyemiş
ara yeşil elma
akşam bir nar bir etli dolma bir kase mercimek çorbası bir yemek kaşığı nutella (dayanamadım kavanozun dibi kalmıştı)
ara bir dilim üzümlü kek
su 2 litre
Abooooovv :eek:regl misin canım sen. Tatlı kaçmış da ;)

Ohh selam canlar iki gündür internet yok tam anlayamadım ama galiba diyarbakır çevresinde 11 ilin internet bağlantıları kesilmiş planlı olarak gizlilik gereği ..okul da veli toplantısı vardı öğretmen i beklerken geldi internet çok mutlu oldum eve gelir gelmez de yazdım ne kadar ıssız olmuş buralar neredesiniz

Olur canm geldim bile bizim takımın adı ne zuzular olsun mu:)

Tamam canım güzel isim
Merhabalar ben size katilmak istiyorum eger kabul edersiniz 81 kiloyum 2 kizin vsr ve 9 senedir bu kilo yapisdi bende diyet surekliligi yok malesef anca 1 ay dayanabiliyprum

Alırdık ama vazgeçtin galiba
Ben kimdeyim yer varsa @miyav_su size gelebiler miyim :dondurma:

Sen bizim takımımızdasın canım önceki akşam yazmıştım ama görmedin sanırım;)

Merhaba kızlar,

Zor bir dönemden geçiyorum, dua edip, elimden geleni yapıp, beklemekten başka çare yok.
Allah herkesin gönlüne göre versin, hep mutluluklarla karşılaşalım.

Diyetten kopmamam, hem sağlığım hem moralim için çok önemli.
Elimden geldiğince siteye girmeye çalışacağım.

İki gündür okuyamadım. Birazdan okumaya çalışacağım.

Allah şifalar versin ve yardımcı n olsun canım diyetten kopmamakla iyi yapıyorsun maşallah azmine bu günleri atlatacaksın evelallah
Kilo bildiriminde bulunayım.
Geçen hafta : 85.5
Bu hafta : 84.7
Fark -800

Harikasın canım

Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.3
Fark _ 100 gr :KK43:
Eki Görüntüle 1903149
@puantiyeli_kelebek

En azından artı yok ama haftaya bu zinciri kıracağı na eminim

@puantiyeli_kelebek pazartesiye kadar beni izinli sayarsan sevinirim.

Muhtemelen giremeyeceğim :KK43:

Tamam canım

İYİ geceler kızlar bugün burada aveanın internetinde sorun vardı giremedim hiç ama çok giren de olmamış
Sabah 09:30 bir nescafe on bir gibi biraz kuru yemiş
Öğlen 12:30 bir yumurtalı omlet üç dilim peynir domates çeyrek simit
Akşam 18:30 bir karnı yarık iki dilim ekmek bir büyük bardak ayran
21:00 ceviz badem azıcık bastık

Canım nerde oturuyorsun 11 ilde kesilmiş bizim de dün vr bugün kesikti internet

Screenshot_2016-10-27-19-10-47-1.webp

Tamam canım güzel isim

Alırdık ama vazgeçtin galiba

Sen bizim takımımızdasın canım önceki akşam yazmıştım ama görmedin sanırım:KK66:

Allah şifalar versin ve yardımcı n olsun canım diyetten kopmamakla iyi yapıyorsun maşallah azmine bu günleri atlatacaksın evelallah

Harikasın canım

En azından artı yok ama haftaya bu zinciri kıracağı na eminim

Tamam canım

Canım nerde oturuyorsun 11 ilde kesilmiş bizim de dün vr bugün kesikti internet
Elazığın palu ilçesindeyim canm burada da dün yoktu gece birara geldi tekrar gitti ama bugün sıkıntı yok sen nerdesin peki buarada sanırsam çoğu kişide bu sorun var heralde çünkü hiç böyle sessiz olmamıştı buralar

Elazığın palu ilçesindeyim canm burada da dün yoktu gece birara geldi tekrar gitti ama bugün sıkıntı yok sen nerdesin peki buarada sanırsam çoğu kişide bu sorun var heralde çünkü hiç böyle sessiz olmamıştı buralar

Ben ağrıdayı m canım burda kimsede yoktu galiba canım gelirler birazdan sanırım

Şimdi zuzular grubunda kimler var @puantiyeli_kelebek ve yarış sonu nasıl olcak toplam kilo miktarı mı sonucu ve kazananı belirleyecek

Takım olarak bu hafta yarışıyoruz hem takımımız adına hemde bireysel yarışıyoruz. Toplam verilen kiloyu hesaplayacagım ama bireysel olarak dereceler de olacak

Menumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin

Ara 2 dilim baklava :(
Öğle 2 dilim ekmek
2 tane tereyağında yumurta
6 zeytin
Ara: 2 kurabiye :silah:
Aksam 19.00: 3 kaşık yoğurtlu makarna
2.5 litre su ve bitki çayları içecem
Türk Kahvesi
Menum karbonlu farkindauim :olamaz:Dünkü ve bu sabahki gördüğüm tartı rakamları canımı sıktı menumun sebebi bu arkadaşlar. Aylar oldu 67 68 güç bela 66 bir türlü inemiyorum :KK42:

Menumu vereyim

Ara 2 dilim baklava :KK43:
Öğle 2 dilim ekmek
6 zeytin
Türk Kahvesi
Menum karbonlu farkindauim :olamaz:Dünkü ve bu sabahki gördüğüm tartı rakamları canımı sıktı menumun sebebi bu arkadaşlar. Aylar oldu 67 68 güç bela 66 bir türlü inemiyorum :KK42:

Kuzum farkındasın zaten karbon ağırlıklı olduğunun ama birkaç gün protein ağırlıklı beslenmeye bakıyor bence bu iş

Menumu vereyim

Ara 2 dilim baklava :KK43:
Öğle 2 dilim ekmek
6 zeytin
Türk Kahvesi
Evet fazla olmuş canım tartılma sende çarşambadan çarşambaya tartıl o zmn böyle olmaz buarada sen kilolu değilsin boyuna göre gayet iyi bir kilo bence çok takılma kilo alma böyle iyi

Sabah 10:00 bir nescafe üç ceviz iki tek kremalı bisküvi
Öğlen 12:30 küçücük kase yoğurtlu ıspanak
16:00 bir ev yapımı patatesli patila yarım da peynirli üç bardak çay
19:00 7 tane yaprak sarma hiç dayanamam çocukluğumdan beri vazgeçemeyeceğim tek şey daha yarında yicem :)

Kızlar doğum gününe gidiyorum ama diyeti mi bozmadan geleceğim söz veriyorum gelince menü veririm görüşmek üzere

Sabah 10:00 bir nescafe üç ceviz iki tek kremalı bisküvi
Öğlen 12:30 küçücük kase yoğurtlu ıspanak
16:00 bir ev yapımı patatesli patila yarım da peynirli üç bardak çay
19:00 7 tane yaprak sarma hiç dayanamam çocukluğumdan beri vazgeçemeyeceğim tek şey daha yarında yicem :)
Afiyet olsun canım bu hamur işleri ile başımız belada :(

Back
X