Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım light ton balığı yiyebiliyordun yanlış hatırlamıyorsam kitabını okumuştum vardı sanırım light ı amamaliyeci89 canim sen tecrubelisin dukan da normal ton balığını yagini suzdurup yiyebilirmiryim
Bende yarim saat eliptij calisiyorum günde. Gercekten cok yorucu ve etkili bi spot bence. Agirlikta yag yakmakta cok etkili. Yeri gelnisken sporunu begeniyorum söyliyim dedim kuzum.Gunaydinlar. Size gore dunku bana gore bugunku menumu yazayim:
oglen: dunden kalan brokolili peynirli tavuk
aksam: 150 gr biftek, kuskonmaz, kremali ispanak
1200 kaloriyle kapadim gunu. Menumun fotosunu koyamiyorum bari sporumu koyayim:
Eki Görüntüle 1854330
yarim saat eliptik ve 100 squat challange
Emziriyorsan bol bol meyve sebze tüketip bol bol su icmelisin cnm. Bebegin doymuyor olabilr yada gazi olabilr bu yüzden uyumuyor olabilr. Kac aylik bilmiyorm ama diste cikartiyor olabilir. Rahat ederse uyur.Gün aydın olmuş o kadar uykusuzum ki bebiş 2gecedir uyutmuyor ne yesem de enerji toplasam acaba![]()
Hahaha tesekkur ederim=) aslinda kisin acik havada kosuyodum hep, cok memnundum halimden ama yaz sicaklarinda spor salonuna mahkum oldum. hamster gibi hissediyorum makinelerin ustundeyken=)) ama eliptigi seviyorum ben de, ustunde video izliyorum oyun oynuyorum bi bakmisim 30-40 dk olmus 200-300 kalori yakmisim=) agirlik calismayi da seviyorum aslinda, gecen sene body beast diye bi program yapmistim coooook tatmin ediciydi, 50 kiloyla squat yapiyodumBende yarim saat eliptij calisiyorum günde. Gercekten cok yorucu ve etkili bi spot bence. Agirlikta yag yakmakta cok etkili. Yeri gelnisken sporunu begeniyorum söyliyim dedim kuzum.
Cnm telden mi sayfadan mi bilmiorum carsambadan beri giris sayfasina yonlendiriliyordum hata alip gec yaziyorum kusura bakma farti sobucumu soleyiyim mi?@HAbibte
-Lavinia
@adagide
fantastikaaa
ZelGN
@Rrrukiyecik
@boncuk anne
@chiLL
Iftardan sonra yani 8den sonra liste yayinlayacagim tarti sonuclarini bekliyorum.
Yazmayan olacaksa belirtsin lutfen
Menünden sporunda harika CanımGunaydinlar. Size gore dunku bana gore bugunku menumu yazayim:
oglen: dunden kalan brokolili peynirli tavuk
aksam: 150 gr biftek, kuskonmaz, kremali ispanak
1200 kaloriyle kapadim gunu. Menumun fotosunu koyamiyorum bari sporumu koyayim:
Eki Görüntüle 1854330
yarim saat eliptik ve 100 squat challange
Afiyet olsun Canım sporunda güzelCarsamba gunki menum
Sabah lapa yogurtlu yaninda domates
Oglen iki taze incir tarcinli bir bardak sut
Ara ogun bir adet havuc
Aksam pirinc lapasi yogurtlu bi kac catal salata
10 dakika yog+10dakika esneme 5dakika kardiyo+5pilates(basen inceltme hareketi)
(50+50)
Bayılırım kısır ve turşuyabana yazmissin canimmmmm...bugun 2 yumurta domates sal;atalik yedimkahvaltida oglen arasi yesil cay iftara kisir yedim bol malzemeli yaninda domates salatalik yine.. daha da yemedimm yogurt yiyecem,,,emziren anneler icin dukan diyeti var onu yapmaya calisiyorum...yesilllll kahve zamani45 dakika tempolu yuruyus ve 40 mekik cektimmm
![]()
Saol cnmAfiyet olsun Canım sporunda güzel