Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugün ki menüm sabah kuru peynir,domates,salatalık,biber bir dilim ekmek çok pişmanım ,karpuz öğlen ise kuzu kapama ,ayran soğan söğüş ,karpuz akşam ise menemen ve yoğurt

Neden pismansin tatlim? Menun cok guzel 1 dilim ekmek ihtiyac duyduğunda hicte fazla degil

Sabah
Dukan ekmek hakkimin yarisi
1-2 catal light peynir
2 kasik yogurt

Arada 4-5 parca dana eti (kusbasi)

Aksam
Dukan ekmek hakkimdan kalan
Haşlanmış tavuk
Buyuk 1 bardak ayran

Bayram nasil gecti canim kacamak oldu mu?ben daha tartilmadim korkudan :110:
Halbuki 99.8 gördüm biliyor musun:işsiz:
Kaçamak derken tatlı Abur cubur yemedim Can'ım zaten çalıştım buradan geç çıktım hep 9 da gittiğim yerlerde sadece çay ve kahve içtim onlarda şekersiz sadece ekmek yedim ve tartılmadım vaktim olmadı sen kaçamak mı yaptın yoksa

Ben bayramda tarti gününü ertelicemizi bilmiyordum orayi kacirmisim :) kacamak yaptinmi derseniz sadece bayramin 2. Günü piknige gittik orda pogaca börek yedim birazcik onun disinda cok bi kacamagim olmadi. Adetim 1 hafta gecikmisti bu gece oldm sonunda. Tartilmak istemiyorum suan adet bitiminde tartilip sonucu size söylerim canlar.

Kaçamak derken tatlı Abur cubur yemedim Can'ım zaten çalıştım buradan geç çıktım hep 9 da gittiğim yerlerde sadece çay ve kahve içtim onlarda şekersiz sadece ekmek yedim ve tartılmadım vaktim olmadı sen kaçamak mı yaptın yoksa

Ben kacamak yaptim baya canim 2 gün yedim hemde. Dun ve bugün saf gun yaptim ki az da telafi edeyim biraz diye seni kutluyorum canim bayrama rağmen kacamaksiz atlattin

Ben bayramda tarti gününü ertelicemizi bilmiyordum orayi kacirmisim :) kacamak yaptinmi derseniz sadece bayramin 2. Günü piknige gittik orda pogaca börek yedim birazcik onun disinda cok bi kacamagim olmadi. Adetim 1 hafta gecikmisti bu gece oldm sonunda. Tartilmak istemiyorum suan adet bitiminde tartilip sonucu size söylerim canlar.

Eger tatilde falan degilsen artik menuleri verelim canim sıkı tutmanin zamani geldi;)

Ben kacamak yaptim baya canim 2 gün yedim hemde. Dun ve bugün saf gun yaptim ki az da telafi edeyim biraz diye seni kutluyorum canim bayrama rağmen kacamaksiz atlattin
Sagol Can'ım bayramda hep dükkandaydım malum çalışıyordum belkide o yüzden kaçamak olmadı normaldir kaçamak yapman hepimiz insanız herkes yanımızda yiyecek yiyince nefsimiz çeker artık geriye değil ileriye bakmak lazım çok iyi yapmışsın benden bugün yumurta yemedim öğlen yemeğide malesef tavuk vardı yiyemedim o kadar açıktım ki anlatamam

Back
X