• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Çok kötü bir menu bir paket bisküvi olmamış 2-3 olabilirdi nefsini koreltmek için. Madem onu yedin popkek niye yedin canim meyveli soda zaten başlı başına zarar içinde şeker var. Ve onca seyin ustune akşam 2 dilim ekmek. Abartmışsın canım bu şekilde kilo vermen imkansiz:KK11:
Miyavsu -2 :KK70::KK70::KK70:birden kendimi gördüm aferin kız :-):-):-)

Sagimiz solumuz kıskanç dolu ya.
Kiloluyken kv diyodu ki hamilemiii diye soruyorlar
Zayıfladım hastamı gelin diye soruyorlar dedi. Ne yaparsan yap millet konuşacak bişey buluyo. Kardeşimle bi on gündür görüşmüyordük bugün anneme gittim abla bacakların incelmis belin incelmiş dedi nasıl sevindirik oldum. Alyansimi taktım bugün oluyor artık bi 5 daha verince bu seferde büyük olur yine takamam :-)
Kesinlikle Canım millet bir alem yanlız çok güzel oldun ya kesinlikle hele pembiş tunikle beyaz pantolon çok belli ediyor zayıfladığını :nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler canm
Günaydın kızçeler musmutlu bol eksili gününüz olsun inşallah benim günüm tempolu olucak yine az önce bebisime omlet yaptım kendimde ondan yedim ve hemen çkıyorum eşime yardıma gidim sonra da eve gelip öğlene temizliğe girişicem :-)
Amin inşallah Canım afiyet olsun kolay gelsin

Back
X