• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hayır Canım dün iş çıkışı Eti kestik doğradık annemlerde birde yağmur yağdı felaket Denizli'yi su aldı o sırada bizde motorda idik eşimle ıslandık birde yufka yedim malum direk sağ gözüm şişmiş şekeri çıkarmış yağmurdan yürüyüşe gidemedik sabah yataktan çıkamadım göz şiş sanki üzerimde koca tır vardı eşim gitti yarın ben gideceğim o dinlenecek bende sevmezdim genç kızken bayram gezmelerini hele birde evde yaşıtım kız yoksa çatlardım :KK48:şimdi komşuma indim evde temizlik yapmamak için akşam yağmur yağmZsa koşu yolunda koşmayı planlıyorum :KK53::KK53: sabah 1 tur koştum geldim :KK71:çişim gelmedi:KK70:
Canım geçmiş olsun. Senin vücudun sanırım seninle kavga ediyor bana istediğimi yedireceksin miyav! Yağlı tatlı in min yoooookk! Diyor

Dinle onu :KK36:

Canım geçmiş olsun. Senin vücudun sanırım seninle kavga ediyor bana istediğimi yedireceksin miyav! Yağlı tatlı in min yoooookk! Diyor

Dinle onu :KK36:
Aynen Canım tatlı ve unlu gıda yok diyor şimdi arkadaşımlarım geldi ne dondurma ne tatlı nede kuru pasta yedim sadece çay ve sade Türk kahvesi içtim

İyi akşamlar cancanlar... Annemlere geçtim gezmelerdeyiz. Sabah kahvaltısı köy ekmeğini tere yağladık bir haşlanmış yumurta domates,
Öğlen yemedim amaaaaa pasta, kadayıf bir tanede baklava gezmelerde,
Akşam yaprak sarma ve salata :KK43:
Canım sen yine tatlı yemişsin ya iyi misin dünden bu yana çok abartılı yedin artık ikramlara hayır demelisin

Senin kahveler tereyagliydi di mi
Nasıl oluyor tadı
neden oyle iciyorsun anlatabilirmisin
Şuan süt ve ürünleri yasak Canım antipiyotik kullandığım için tadını çok güzel oluyor tavsiye ederim tamamen doğal yağ Karatay'da yağ yağla yakmaya inanıyoruz doğal tereyağı biliyorsan eger son araştırmalarda aklandı

image.webp
Commadante- Commadante-

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 20
  • image.webp
    image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 22
Iyi geceler kızlar nasılsınız? Dun de bugun de ugradim ama pek okuyamadim yazamadım da inanilmaz yogun geçti
Benden haberler kotu hic girmeyeyim detaylara uzgunum yarina tartilmayacagim büyük bir arti girmek moralimi bozar bayram iznini kullanayim bu defalik. En kötü beslenen benim aranızda :(

Iyi geceler kızlar nasılsınız? Dun de bugun de ugradim ama pek okuyamadim yazamadım da inanilmaz yogun geçti
Benden haberler kotu hic girmeyeyim detaylara uzgunum yarina tartilmayacagim büyük bir arti girmek moralimi bozar bayram iznini kullanayim bu defalik. En kötü beslenen benim aranızda :KK43:
Olsun canım toparlarsin inşallah. Benim de birinci günüm pek fena :( ama ufak ufak toplanacaz ;)

Olsun canım toparlarsin inşallah. Benim de birinci günüm pek fena :KK43: ama ufak ufak toplanacaz :KK66:

Sağol canim umarim en kisa zamanda toparlariz.. aclik bitiriyor beni böyle özel günlerde Cümbür cemaat olunca vaktinde düzenli yiyemiyorum sonra saldırıyorum malesef :(

Miyav_su Miyav_su ekler için teşekkürler deneyecegim bir gun tadını seversem bende boyle icerim
Yarın iyisinden anlarım canim=) saf kan karatenizleyim :))
@puantiyeli_kelebek insallah toparlarsın bayramdan sonra. Disiplin gerek bize bende kaybediyorum bazen bu disiplini:KK12:

Disiplin sart gercekten kızın bana toparlayin lutfen sizide etkilemek istemiyorum üzülüyorum böyle olunca. Bayramdan sonra kacamaksiz ve iradeli bir sekilde devam.

Hosbulduk canim nasılsın kacamagini yapip normale dönmüssün bile ne mutlu sana ben batirdim iki gündür
Evet döndüm şükür gözlerim sabah şişti sanki üzerimde yarım ton ağırlık vardı inanır mısın sağ göz hafif kapalı artık düşün kaçamağın sonuçları tatlı yesem ne olurdu bilmiyorum bugün arkadaşlar geldi bize ne tatlı ne kuru pasta nede dondurma yemedim şükür

Back
X