Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

image.webp
Miyav_su Miyav_su profil fotograflarin hep cok guzel ya=)
Teşekkürler Can'ım ben çok seviyorum rockybilyy stili zayıflayınca saçlarımı mavi renge boyamayı düşünüyorum

Kızlar daha fazla beklemek istemedim listeyi yayınladım sitede aktif olduğu halde topikte olmayanlari cikarmak icin bir sonraki tarti gününe kadar bekleyecegim. 1 hafta boyunca mazeretsiz yazmayan listeden çıkacak biraz ozen göstererek bu kiloları atacagiz hep beraber :KK19:

Yarin tartilsam daha iyi olabilir cunku gelecek hafta burda 4 temmuz tatili var ben de 4 gunluk tatile cikiyorum, tatil donusu kilom azicik artmis olabilir=)

Artik ak koyun kara koyun tatil dönüşü belli olacak hayatım Başlangıç kilon bende kayıtlı :dondurma:

Bugün ki menüm kahvaltıda domates-salatalık avuç içi kadar peynir, yumurta Can'ım istemedi 1 çay bardağı ceviz ,sade Türk kahvesi,Ramazan olduğu için öğle yemeği çıkmıyor akşam ise 1 küçük kase tarhana çorbası,1 karnıyarık ,1 kase yoğurt,1 kase bol yeşillikli salata regli olduğum için uzun zamandır tatlı yemiyordum 1 çatal güllaç yedim kızlar gün boyunca 3 litre su içtim ve şekersiz çay herkese afiyet olsun iftardan sonra eşimle yürüyüş yapıcaz

Back
X