- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Can'ım ben çok seviyorum rockybilyy stili zayıflayınca saçlarımı mavi renge boyamayı düşünüyorumMiyav_su profil fotograflarin hep cok guzel ya=)
Cok hos ya, ben de universitenin ilk yili mora boyatmistim cok tatli olmustu ama 1 haftada falan akmisti=))Dün zaten mavi siyah renge boyadımkremsokola canım
IftaR MenüM
3 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı
Karışık salata
Ayran
Sagol tatlimGuzel canim afiyet olsun
Gelecek tarti günü tartilirsin canim. Bakarsin o zamana kadar cok da güzel bir rakam cikar karşına@puantiyeli_kelebek ben aksam pil alip yarin tartilabilirim aslinda, oyle mi yapayim yoksa gelecek haftayi mi bekliyim?
Yarin tartilsam daha iyi olabilir cunku gelecek hafta burda 4 temmuz tatili var ben de 4 gunluk tatile cikiyorum, tatil donusu kilom azicik artmis olabilir=)
Afiyet olsun CanımIftaR MenüM
3 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı
Karışık salata
Ayran
Tamam anlastik, daha iyi boyle kendimi biraz kisitlarim tatilde de=) erkek arkadasimi delirtmem umarim "onu yemem bunu yemem" diyerekArtik ak koyun kara koyun tatil dönüşü belli olacak hayatım Başlangıç kilon bende kayıtlı![]()
Tamam anlastik, daha iyi boyle kendimi biraz kisitlarim tatilde de=) erkek arkadasimi delirtmem umarim "onu yemem bunu yemem" diyerek![]()