Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugunku menum:
Sabah: yarim muz, bir yumurta, 1 tatli kasigi yulaf kepegi ve 1 tatli kasigi protein tozuyla krep
Oglen: tavuklu avokadolu salata
Aksam: brokolili peynirli tavuk, lahana salatasi

Oglen yemegini yedim, aksam yemegi planim da bu sekilde. Yaklasik 1200 kalorilik bi menu. Aksama da pilates yapma planim var.
Menume aynen uydum aksamki porsiyonum biraz buyuktu o nedenle aldigim kalori 1350 civari oldu. Aksam da pilatesin yaninda 45 dk eliptik yaptim. Spor aletlerinin tahminine gore sabah ve aksamki sporumda yaklasik 500 kalori yakmisim:KK57: Bana biraz yuksek geldi bu tahmin, o yuzden pek guvenmiyorum.

Menume aynen uydum aksamki porsiyonum biraz buyuktu o nedenle aldigim kalori 1350 civari oldu. Aksam da pilatesin yaninda 45 dk eliptik yaptim. Spor aletlerinin tahminine gore sabah ve aksamki sporumda yaklasik 500 kalori yakmisim:KK57: Bana biraz yuksek geldi bu tahmin, o yuzden pek guvenmiyorum.

Belki 500 net olmaz ama ona yakın olur masallah spor azmine epey yapmissin canim

Screenshot_2016-06-30-13-32-42.webp

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 6 ay önce dogum yaptim 101 kilo ile doguma gittim 2 hafta önce 94.5 şimdi 91.3 boy 175 hedefim 75 kg tartılma günleri vb bilgilendirebilirmisiniz

Back
X