Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

O yiyip de kilo.almayan insanlar genelde cok yemiyor emin ol bir yönden dengeliyorlar kimisi milletin icinde yer evinde yemek bile yapmaz kimisi yemeğin alasini yapar sadece en guzelinden tadimlik yer istahli yediginden herkes cok yiyor sanir kimisi aksam yemegini sevmez rahatsiz olur zayif olur kjki kahvalti yapmaz kahve ile geçirir vs vs ben kimi incelediysem illa böyle bi avantaji.oluyor. o tatliyi nasil bir anlatma seklidir yarabbim damagimda hissettim resmen:)))
Çok sevince:)))

Ben platesi sevemedim ya :KK43:

images-41.webp

Hangisini seviyorsan onu yap tatlim yeter ki yap hepsinin faydasi var sonucta

Ohh rahatsin demekki benim yemegim kalsada kocişim yemez kokuyor der ya daha yemeden ben almam o kokuyu ne alakaysa:63:
Bazilari yemiyor kuzum ama ben ertesi gun yiyiorum biz iki kisiyiz yani daha cocuk yok elbet yemekler kaliyor yarina bebisimiz olunca bizdede kalmaz belki yemek:anne:

Bazilari yemiyor kuzum ama ben ertesi gun yiyiorum biz iki kisiyiz yani daha cocuk yok elbet yemekler kaliyor yarina bebisimiz olunca bizdede kalmaz belki yemek:anne:

Rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallah o zaman hala konuşuyor olursak yemek yetiştiremiyorum artik dersin:KK46:

Bizde eşimle kalan yemekleri yeriz şükür atma gibi huyumuz yoktur ertesi gün yemesek bile soğutur buzluğa atar bir kaç gün sonra yine tüketiriz

Ben dolapta dinlendigini düşünüyorum yemegin daha lezzetli olur ben de atmam en fazla bi tabak kalir onuda ben yerdim ki o yuzden kilo aldım artik yemiyorum yedirecek birini buluyorum;)

Canim Rusya ile işler tatliya bağlandı sanki ha turistlerde sıkıntı olmayacakmis senin işlerin de açılır inşallah
Amin inşallah umarım kaliteli gelir zaten arabamı sattım eşimle belli Zaman ayrı kaldık o başka bir yerde çalıştı fakat malesef evimi satmadan kurtulamayacağım Rus'ların gelmesi 1 ayı gecer :KK61::KK61::KK61:şuan bir yandan evin ilanın yayınlıyorum bir yandan ev arıyorum hayırlısı eşim ve benim sağlığım yerinde olsunda eşim mide kanaması geçirdi gecen sene benimde şekerim çıktı

Amin inşallah umarım kaliteli gelir zaten arabamı sattım eşimle belli Zaman ayrı kaldık o başka bir yerde çalıştı fakat malesef evimi satmadan kurtulamayacağım Rus'ların gelmesi 1 ayı gecer :KK61::KK61::KK61:şuan bir yandan evin ilanın yayınlıyorum bir yandan ev arıyorum hayırlısı eşim ve benim sağlığım yerinde olsunda eşim mide kanaması geçirdi gecen sene benimde şekerim çıktı

Aynen canım saglik olsun yeterki calisir kazanir daha guzellerini alirsiniz gecmisler olsun bir daha yasamazsiniz o gunleri insallah

Aynen canım saglik olsun yeterki calisir kazanir daha guzellerini alirsiniz gecmisler olsun bir daha yasamazsiniz o gunleri insallah
Amin inşallah Canım rabbim kimseyi göstermesin intihar eden ve kalp krizinden ölen arkadaşlarımız aramızdan ayrıldı umarım bu gelişmeler hemen hızlanırda rahatlarız

Back
X