Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

_
-Lavinia -Lavinia canım bir diyet programi oluşturmanı oneririm dusun neler listenden cikmali neler sinirli olmali madde madde belirle ve bunlara uy. Sonrası kilolar kendiliginden gidecek tatlım sıkma kendini
Iste onu yapamiorum ben cnm hayatimdan cikarsamda program yapamiorum.unlu urunleri cikardim mesela .kizartmalarida.cips kola asitli icecekleride yemiycem icmiycem. Ama iste diyet listemi olusturamiyorum

Haftalik yarismadasin sanirim tatlim.sende pazartesi tartiliniyor bende ordan ciksammi diyorum bi orasi bi burasi kararsiz kaldım ordan cikmayi düşünüyorum
Evet canım ordayım aynı zamanda. Eğer ki zamanın varsa iki tarafta da olabilirsin canıım ama çıkadabilirsin senin kararın :KK200: Şimdi tatildeyim , telefon hep elimin altında o yüzden benim için sorun olmuyor :KK19:

Bende regl olunca bocaladim insan nasil beslenecegini şaşırıyor haklisin ben oglen saatlerinde paylaştığım gibi saglam bi kahvalti yapiyordum ondan iftara kadar acikirsam belki bi sütlü kahve yada ayran tok tutuyordu iftara kadar sende oyle yapabilir misin
En düşük kalorili ne varsa yicem artık cnm ya. Sabah kahvaltıda ne yapsam ki. Omlet yemek istemiyorum hergün. Şmdi çok acıktım ve aşırı tatlı istedim kçk bi. Parça mozaik pasta yedim. Bide büyük salatalık yedim ama hala aç hissediyorum. Su içmeye çalşçam 3 ltre.. Ama napssm bilmiyorum yaa bi plan yapmam lazım

Adetim ama cnm tatli istemio kayisi caui tatli istegimi kesti sanirim bide hayatimdan tatliyi cikardim ya belki ondan ara ogunu napsam diye dusunuorum bi havuc yada salatalik mi yesem

En düşük kalorili ne varsa yicem artık cnm ya. Sabah kahvaltıda ne yapsam ki. Omlet yemek istemiyorum hergün. Şmdi çok acıktım ve aşırı tatlı istedim kçk bi. Parça mozaik pasta yedim. Bide büyük salatalık yedim ama hala aç hissediyorum. Su içmeye çalşçam 3 ltre.. Ama napssm bilmiyorum yaa bi plan yapmam lazım
Suyunu ic cnm 2yda 3 nasil istiyosan tatli istegini tarcinli yogurtla kesebilirsin .

Zor oldu ama geldim cnm bu arada aldim yulaf kepegini 2 paket
Birde iki kutu bi arada yaninda bardak hediyeli kayisili form cay aldim icinde (sinemaki yapragi,bogurtlrn yapragi,biberiye,rezene,kiraz sapi,funda otu,tatli bogurtlen yapragi,mate yapragi,huş agaci yapragi,maydanoz,stevya,açai suyu konsantresi ve kayisi varmis) super bi cay kokusu tadi beni mest etti valla kiloyua bi sonraki tarti gunu veririm ozmn

Cayin icerigi cok güzel ben kayisi cayi hic icemedim kayisili icecekleri sevmem. Yulaf kepegini nerden aldin canim? Ataga başlayacak misin

Iste onu yapamiorum ben cnm hayatimdan cikarsamda program yapamiorum.unlu urunleri cikardim mesela .kizartmalarida.cips kola asitli icecekleride yemiycem icmiycem. Ama iste diyet listemi olusturamiyorum

Oncelikle bayramdan sonraya kadar sadece dikkat et bayramdan sonrasi icinde eger atak yapacaksan soylim sonrasi normal beslenirim dersen pek faydasi olmaz boşuna vücut dengeni bozma derim.. dukan yapicam seyirden devam edecegim dersen zaten konuşur bir beslenme stili cikaririz ama sadece atak yapicam sonra normal beslenecegim dersen atak yapma yulafi da yiyeceklerinde kullanaram sadece karbonhidrattan uzak durmaya çalış derim.

Simdilik saglikli seyler ye yeterli canin ne istiyorsa acaba sağlıklı mi diye sor saglikli olduğunu düşünüyorsan ölçülü bir miktar ye planlari şimdiye degil ramazan dan sonra oluşturmaya calis canim sıkma kendini

Menüm
Sabah-yumurta-süt-domates-salatalık-peynir
Öğlen-2kaşık pirinç pilavı
Sebzeli et yemeği
Birkaçtane fırınlanmış patates dilimi
Akşam:Patlıcan salatası:sebze yemeği-çorba

Back
X