- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Üzüldüm kuzum ya

Kuzum bende son anda yetiştim bakalim.ne cikicak sonuc

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim at cicimMaşa olup yandan toplatıcam canım üstlerini . Elbisem de straplez siyah önü kısa arkası uzun![]()
bilmiyorum ki aç karınla içilir diye tahmin ediyordum bendeForm çaylar genelde gunde en fazla iki tane icilir canim ac karnina nasil iceceksin aralarda ic
geldim geldim geldiiiiiiimKızlarfitblack ,@puantiyeli_kelebek ,@su321 ,
_Masalim_ ,@btlbetul kıskanç baş fesat kediciğim nerdesiniz
canım o çaydan ben de yapacağım ama meyan kökünü nereden buluyorsun? aktarlardan mı?Dene memnun kalırsın gecen hafta regli günümde Canım lokum çekmiştifitblack çekmişti ben bu çayı yapıp içtim
Evet canım aktardancanım o çaydan ben de yapacağım ama meyan kökünü nereden buluyorsun? aktarlardan mı?
canım baharat atınca tuz isteğin kalmıyor mu?Afiyet olsun şimdiden balım baharat benim kurtaricim sayesine tuzu cok azalttim. Bir cok yemegi böyle uyarlayabiliriz aslinda kendimize
Üzüldüm kuzum ya
Kuzum bende son anda yetiştim bakalim.ne cikicak sonucsende pazartesi git kuzum ihmal.etme
Sizede cok gecmis olsun kuzumBen oğlanlara kursta istenen test icin gidecektim canim bahsetmistim. Pazartesiye kaldi bizimki artik iyi cikar insallah kuzum seninkide
kuzum ben ozel saglık sıgortası ıle ılgılı konu acacaktım :)KUMKUM06 canim ben telefondan giriyorum diyet gunluklerinin ustunde forumlar ve bildirimler yazan yerin altinda yeni konu ac var. Nereye yeni konu acacaksin canim
canım baharat atınca tuz isteğin kalmıyor mu?
bende de tuz sevdalılığı var ve en büyük sorunum
Tebrikler canım 1.4 çok iyi en kisa zamanda önce 7 li sonra da 6 li rakamları görürsünKilo bildirimi:
GEÇEN HAFTA: 84.6
BUGÜN: 83.2
FARK: 1.400 nerdeyse 1.5 kilo vermişim çok mutlu oldum :)
Ben kayseriliyim canimankara da olan var mı bu arada:)
Test sonuçların güzel canım demir baya düşük gibi Dr ne söyledi. ....Kızlar son anda yakaladim kan testimi yaptırdım 3 4 gibi sonuçlarımi alicam![]()