- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bem tane kinoa yedim bulgurumsu bişey azcık haşladım bira yoğurtla karıştırıp yedim aman aman bir tadı yokKinoa Nasıl birşey ben hiç yemedim tadı tuzu var mı genelde sağlıklı şeylerin tadı tuzu olmazda
Gunaydin caniiim hamile misin?? Cok tebrik ederimKizlar Gunaydinnnn
Günaydın kızlar herkese Mutlu haftasonları![]()
@partemorall mapusa mı düştün ne yaptın ya sana temiz don fanila getireyim bariyanlız üç silahşörlerden biri elendi kaldı 2 biri @puantiyeli_kelebek biride
_Masalim_
sıra sizide gelecek
![]()
Kizlar Gunaydinnnn
Benim ortime neler olmusss@partemorall mapusa mı düştün ne yaptın ya sana temiz don fanila getireyim bariyanlız üç silahşörlerden biri elendi kaldı 2 biri @puantiyeli_kelebek biride
_Masalim_
sıra sizide gelecek
![]()
Arkandayim kuzummmm kimse bizi yikamazGünaydın canim
Haaa yok öyle ban yiyip gitmek meydani sana mi birakayim yani ben uslu uslu devam edicem bi kerem
Tebrik ederim canim Alkah kucağına almayida nasip etsin![]()
Arkandayim kuzummmm kimse bizi yikamaz[/QUOTE]
EvvelAllah kuzum
Yalniz laf aramizda ben hic kilo verememisim yahu![]()
Ayyy canimmm cok sevindim zaten ben anlamıstim sevmedigim halde canim cacik cekti diyince bende recel cok sevmem canim çekmisti ozamanlarCok saolun evet hamileyim cok sukur cok saolubn rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cok saolun evet hamileyim cok sukur cok saolubn rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayyy canimmm cok sevindim zaten ben anlamıstim sevmedigim halde canim cacik cekti diyince bende recel cok sevmem canim çekmisti ozamanlar
Ilk benim topgime gelmistin ya hamis olmak istiyorum demiştin ya ne guzel nasip oldu bitanem
INŞALLAH kucagina almak nasip olur kuzum![]()
Kuzum ya yazini okuyunca gözlerim doldu ya beni dusunup dua ettin ALLAH razi olsun kardeşim cok sagolAllah sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin canimm
Tabiii kuzum ha son anda ha ilk basta gitsinde kilocuklar önemli olannnn oInsallah canim Ben son günlerde veriyorum kiloyu genelde son iki gune kadar tik olmuyor aman vereyim de son gun vereyim sorun değil :)